Zolo píše:[ktorý nevie pri svojej AVITAMINÓZE pochopiť úplne jednoduchú vec... DKo, uhádneš akú?
a to ze muzi a NO su najinteligentnejsie stvorenia na zemi, samozrejme po delfinoch a potkanoch
Sorac, ale musela som, svrbel ma jazyk, resp. prsty
Zolo píše:[ktorý nevie pri svojej AVITAMINÓZE pochopiť úplne jednoduchú vec... DKo, uhádneš akú?
Milý Zoli, práve sme po večeri, keď sme sa vrátili z doliny, kde sme kúštik poaportovali a pováľali sa v cca 25cm čerstvej sniadze. U nás po avitaminóze ani vidu ani slychu. Inak dnes je streda a dlhé chladné novembrové noci priam nabádajú vtákov zaliezať do dierZolo píše:DKo, uhádneš akú?
Fanny píše:Zolo píše:[ktorý nevie pri svojej AVITAMINÓZE pochopiť úplne jednoduchú vec... DKo, uhádneš akú?
a to ze muzi a NO su najinteligentnejsie stvorenia na zemi, samozrejme po delfinoch a potkanoch
Sorac, ale musela som, svrbel ma jazyk, resp. prsty
Beira, ako znášajú vaše RR počasie, do ktorého "nehodno psa vyhnať von", napr. terajšie sychravé dažďovo-snehové a veterné. Dá sa RR otužiť, aby miloval aj takéto počasie ako napr. labrador? Ako je na tom RR s podsadou?beira píše:Fanny, na nas dve si uz zajtra nikto ani nespomenie, ...
nie som Beira, ale sestrin si podsadu uz tvori...co viem, tak ak je to priami import z teplej krajiny, tak je to problem, nastupuju u mnohych satocky...ale vela europskych odchovov si uz podsdadu tvori, zalezi na tom, ako daleko v rodokmeni ma predkov zijucich v eu...DKo píše:Beira, ako znášajú vaše RR počasie, do ktorého "nehodno psa vyhnať von", napr. terajšie sychravé dažďovo-snehové a veterné. Dá sa RR otužiť, aby miloval aj takéto počasie ako napr. labrador? Ako je na tom RR s podsadou?
Kua DKo, ked kukam na tie fenky, tak ma nepresvedcis, ze si pred fotenim nepohulia s tebou. Tazka pohodaaaaa.Van píše:uz som od nedele vyzerala, kedy das nejaku sneznu fotku na stranky a staaaaale nic...kvoli tebe rychlo zostarnem
nepohulia, ale dostanú záhul aký ľúbia ......repr^zent píše:ma nepresvedcis, ze si pred fotenim nepohulia s tebou.
... a když něco nejde (napr. handling) co na tom sejde, my máme čas ... jednoducho pohoda...repr^zent píše:Tazka pohodaaaaa.
DKo píše:Beira, ako znášajú vaše RR počasie, do ktorého "nehodno psa vyhnať von", napr. terajšie sychravé dažďovo-snehové a veterné. Dá sa RR otužiť, aby miloval aj takéto počasie ako napr. labrador? Ako je na tom RR s podsadou?beira píše:Fanny, na nas dve si uz zajtra nikto ani nespomenie, ...
Van píše:no konecne uz som od nedele vyzerala, kedy das nejaku sneznu fotku na stranky a staaaaale nic...kvoli tebe rychlo zostarnemDKo píše:...cca 25cm čerstvej sniadze[/url]. U nás po avitaminóze ani vidu ani slychu.
Provokujes Nuz ked sa nam tu na dolniakoch sneh stopil hned na druhy den, co padol, aspon z fotiek sa tesim ....pozriem aj tie tvoje, aj ked nemas papuconosiceemor píše:wanska... aj na www.emor.sk najdes ... ked sa ti tvoje fotochute zakrutili do snehovic.:-
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia