raky píše:skuška
kaiz píše: chodi 2. mesiac na cvicak, poslucha a utiekol len raz, ked dieta zle zavrelo branku. Ale vela nechybalo a skoncil by na chladici ako komar. Plot je zabezpeceny - slabe miesto je dieta, asi ho dam tiez do betonu.
eva_ivan píše: ale NO je pre mna len tupy stroj na vykonavanie povelov, je jedno, kto mu ich da.
chlape, nie si náhodou blonďák. Tou SS, ktorú som ti poslal sa to snažím zistiťNils píše:pre mňa je tupý a tupá ten a tá, kto takýto blud napíše. a je pritom jedno či ide o evinho ivana alebo ivanovu evu alebo či zaradíme aj prechyľovanie...
DKo píše:chlape, nie si náhodou blonďák. Tou SS, ktorú som ti poslal sa to snažím zistiťNils píše:pre mňa je tupý a tupá ten a tá, kto takýto blud napíše. a je pritom jedno či ide o evinho ivana alebo ivanovu evu alebo či zaradíme aj prechyľovanie...
DKo píše:zapochyboval som o niečom inomNils píše:som heterosexuál
ak som ja schopný občas, tak ty by si mal byť schopný furt, ale ty sám najlepšie vieš ako často si schopný resp. neschopnýNils píše:som rád, že aj taký starý chren je občas schopný sebakritiky...
stejky stranou ...Nils píše:nech vám padne na úžitok...
DKo píše:ak som ja schopný občas, tak ty by si mal byť schopný furt, ale ty sám najlepšie vieš ako často si schopný resp. neschopnýNils píše:som rád, že aj taký starý chren je občas schopný sebakritiky...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť