Zuzana píše:Nic v zlom ale trosku ste to prehnali.nie som ziadny netvor, svojho psa milujem, je to uz môj 3. pes, kazdy zomrel na starobu a nemal ani jeden zdravotny problem a krmili sme ich napr.aj chappi. ja som precitala dost z týchto prispevkov a prave preto som to napisala, lebo sa mi zda ze to az velmi daktorí prehanaju. a to, ze jeme svinstva myslim na všetkých nielen na seba, t.j. ze ecka sú vo vsetkom.tak ma nemusite tu hned odsudit akoby som svojho psa nenavidela a dala mu zrat pomyje.
ivaz píše:cize soja je aj v proplane? ked tam raz ta soja je, tak nie je jedno ako sa spracovava?fosilia píše:ci americkeho Proplanu kde soja tvori sucast krmiva.
Ako kto...mozno to zabera cas a aj trochu potrapi penazenku, ale moj nakup potravin vyzera tak, ze vzdy pozeram na zlozenie...a ked je tam tych farbiv, prichucovadiel a kadecoho privela, davam to spat do regala...ak by bola ponuka biopotravin taka siroka ako na zapade, kupovala by som tie...uz sice su nejake aj na nasom trhu, ale zhananie toho praveho (o moznosti vyberu radsej pomlcim) je vzdy "beh na cely den" ak nie na viac....takze...ak sa snazim ja a moja rodina stravovat co najzdravsie, nevidim dovod, preco by som do psa mala pchat samu chemiu, aj ked ma granule stoja viac...myslim, ze si to vystihla...je to o tom, ako sa stravuje clovek tak vacsinou vybera stravu aj pre svojho psa...Zuzana píše:ale ked sa nad tym vsetkym zamyslim, my ludia nejeme rovnake svinstva? vo vsetkom su dneska ecka a kadeco zjeme, a zijeme.
Amaguk píše: z mojho pohladu je prehnane to, co robis ty (a to nielen z vyziavarskeho ale aj finacneho hladiska):
Nils píše:Amaguk píše: z mojho pohladu je prehnane to, co robis ty (a to nielen z vyziavarskeho ale aj finacneho hladiska):
Amaguk, ako to bolo v tej reklame?? "Nie sme takí bohatí aby sme si dovolili kupovať lacné veci"...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia