Krmivá

Tu píšte všetko, čo sa týka výživy a krmív pre psov

Re: pre fosilia

Poslaťod fosilia » 4. Sep 2007, 8:00

sword2 píše:tak nakoniec som sa predsa len rozhodol otestovať Solid Gold, uvidíme ako to sadne "malej"...ak nie o mesiac by vraj mala byť hotová certifikácia pre Timberwolf organic čo si myslím že vynikajúce krmivo(aspoň papierovo)...dík za tvoj čas...

Len testuj tvoj psik si pride na svoje.

Experimental rats that were fed canola oil "developed fatty degeneration of the heart, kidney, adrenals, and thyroid gland. On withdrawing the canola oil from their diets, the deposits dissolved but scar tissue remained on all vital organs.

Bude davas psovi pekne davky kyseliny erukovej a na rozdiel od cloveka sa pes s tymto tazko vysporiadava. Rakovina pluc, oblicky, pecen a stitna zlaza ...

Repkovy olej je pre psa nebezpecny ale to uz som ti pisal.

Timberwolf davnejsie ked som komunikoval z nejakou ich manazerkou menom Rhonda nieco take pisala, ale kedze ini a lepsi vyrobcovia odmietaju export do EU neviem ci pri tomto obmedzenom sortimente krmiv a pomerne vysokej cene to bude v dnesnej dobe zaujimave pre niekoho to vozit. Zvlast pri nenormalnej ponuke krmiv u nas .
Obrázok užívateľa
fosilia

pre fosilia

Poslaťod sword2 » 4. Sep 2007, 10:01

včera mi to potvrdil majitel www.ekramek.com ktorý túto značku distribuuje, do mesiaca má byť certifikácia Timberwolf organic (údajne prešli na nejaké nové stroje) a potom sa bude zas dovážať do ČR, takže zrejme sa im to oplatí...takže stačí preklenúť ten mesiac:o)
sword2

Re: pre fosilia

Poslaťod Amaguk » 4. Sep 2007, 10:08

sword2 píše:včera mi to potvrdil majitel www.ekramek.com ktorý túto značku distribuuje, do mesiaca má byť certifikácia Timberwolf organic (údajne prešli na nejaké nové stroje) a potom sa bude zas dovážať do ČR, takže zrejme sa im to oplatí...takže stačí preklenúť ten mesiac:o)

to je fajn, ale nechcem vidiet tu cenu :(
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod ivana1 » 5. Sep 2007, 19:27

ivana1 píše:Amaguk - ako mam skusat surovu stravu, ked Hoshiko nechce surove maso ani za svet? Skusala som aj len trochu obvarene, ale ani to nechce. :?
... Dakujem :D

Amaguk, prosim, porad. Netrpezlivo cakam odpoved, ale asi si to prehliadla, bolo tu toho naraz viac. :)

Aj vcera som psici na skusku hodila masovu kost, ocuchala, odisla, ani nezakusla. :cry: Maso tiez do papulky nedala....

Inak, o tom Timberwolfe som pocula aj ja - od slovenskeho majitela netoveho obchodu, ze do dvoch mesiacov bude :!: :lol:

Evka, ako sa ma Tesak? :)
Obrázok užívateľa
ivana1

Poslaťod paulik » 5. Sep 2007, 22:31

fosilia ja si myslím ked si taka skusena ako sa robíš tak by si mala vediet že varena strava psom nie je dobra len im ubližuje lebo tam nie je to čo najdeš v granulach.
paulik

Strava

Poslaťod fosilia » 5. Sep 2007, 22:43

paulik píše:fosilia ja si myslím ked si taka skusena ako sa robíš tak by si mala vediet že varena strava psom nie je dobra len im ubližuje lebo tam nie je to čo najdeš v granulach.

Som rada, ze ma poucujes a mozes mi napisat co konkretne mas na mysli.
Co si predstavujes pod varenou stravou?
Dobre som ta nepochopila ako im varena strava ublizuje. A to este stastie ze si nespomenula B.A.R.F... To si teda zliznem.
Obrázok užívateľa
fosilia

Poslaťod paulik » 5. Sep 2007, 22:59

ja ta nechcem poučovat ja len som ti poradila urob čo si myslíš za vhodne ja na suchu stravu nedam dopustit mam svoje skusenosti
paulik

krmivo

Poslaťod fosilia » 5. Sep 2007, 23:06

V poriadku dakujem za radu a mozes mi napisat ake suche granule davas Yorkom.
Obrázok užívateľa
fosilia

Poslaťod paulik » 5. Sep 2007, 23:11

canon
paulik

skolka

Poslaťod fosilia » 5. Sep 2007, 23:15

paulik píše:canon

Funny :P :P :P
Obrázok užívateľa
fosilia

Poslaťod paulik » 5. Sep 2007, 23:19

ano
paulik

skola

Poslaťod fosilia » 5. Sep 2007, 23:23

paulik píše:ano

Zdravotna sestra hmm kde na zakladnej skole... Neviem dam ti otazku a odpovedas ako male dieta co nevie co so sebou.
Obrázok užívateľa
fosilia

Poslaťod paulik » 5. Sep 2007, 23:29

prepač to čo ma byť a ty si čo takeho mila kanadanka ked uražaš druhych zdravotna sestra sa študuje na strednej a na vysokej to by si mala vediet ak vieš čo je to vysoka škola. ano davam take granule a neviem prečo by som ti mala odpovedat ako prvak celou vetou
paulik

krmivo

Poslaťod fosilia » 5. Sep 2007, 23:32

Vies Canon je obchodna registrovana znamka a taketo granule neexistuju.
Prepac ja mam len zakladnu skolu, tak som nevedela kde sa to studuje.
Obrázok užívateľa
fosilia

Poslaťod paulik » 5. Sep 2007, 23:34

aj tak si budeš tvrdit svoje. ja viem svoje ty vieš svoje ok a mala by si si spravit strednu pomohlo by ti to
paulik

PredchádzajúciĎalší

Späť na Výživa, krmivá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia