Karisova - nas dialog sa viedol aj na inom fore a vytrhavat nieco z kontextu nie je spravne. Dexter13 je jeden z mala, ktory tu na mna reagoval a netvrdim ze nemal aj pravdu. Na to je forum aby sme si tu mohli navzajom vymienat informacie a niekedy mozu byt aj ostrejsie. Mne to nevadi naopak som ho pochvalil, pretoze je jeden z mala co nepise sprostosti ale k veci. Je vidiet, ze tomu celkom slusne rozumie.
Skoda len , ze v poslednom case ma asi vela prace, pretoze menej prispieva.
Jaro - konzervy myslim tym kvalitne je ina kava ako granule.
Najskor si pozri co nas trh ponuka. Otocit konzervu a citat je prvy krok pre kupu kvalitnej konzervy. Animona a Belcando su na trhu uz dlhsie a patria ku konzervam slusnej kvality. Dalej je to Almo Natur, Rocco classic, Rinti, Terra Canis atd...
Z tej najvyssej kvality su to Shiny Dog a Schesir vyrabane v Thajsku. Su drahe koli rucnemu opracovaniu masa.
Trainer sa vyraba v Nemecku a patri do strednej urovne kvality, maso dosahuje podiel okolo 60%. Trainer Fitness 50% ale hypoalergenneho masa.
Stuzzy je produkt z N Zelandu, kde podiel masa bez derivatov je 80-96%.
Co je slusny podiel masa pre hypoalergenne konzervy.
Vdaka niektorym internetovym obchodom, ktore nepredavaju vsetko co im kto ponukne, ale hladaju vysoku kvalitu vsetko najdes tu a ver ze tieto znacku su kvalitne.
http://www.zooplus.de
Fraga - Canidae pouziva ciste mucky 70. Moj prispevok o muckach bol ten kde vyrobca dava mucky 50 alebo 60. Teda vacsina superpremiovych krmiv u nas predavanych. Prepac nepresne som sa vyjadril.
Kazde krmivo ma mucku, napr ryba sa neda zapracovat za cerstva. Problemom su tuky. Vyrobca Okrem cerstveho masa pouzije aj mucku napr. Timberwolf, Trainer atd... Je to hlavne koli vybilancovaniu krmiva, teda presnejsie podielu Ca k P. Urcite zohrava svoju ulohu aj cena a predajnost produktu.
Ja som z toho už totiž jeleň! ... Preco kto cita a chce davat svojim psom zdravu a kvalitnejsiu stravu tak urcite to nie je jednoduche sa dnes v tomto bordeli v oznacovani zlozenia krmiv vyznat. Z toho som jelen casto aj ja.
Curi - skoda, ze si jeden z mala, co si vie nieco aj spocitat a logicky uvazovat.
Diana.j musim si to trochu nastudovat a odpoviem ti zajtra.