Ty Koki, ty si tu fakt chýbal. Už sa tu prezentovali rôzni "odborníci" (sebakriticky aj ja), ale odborník na veterinárov tu ešte nebolRJP píše:veterinári sú po vacisne vystudovany za komancov kde mali jeden semester o psoch a tak su samoukovia.Výžive nerozumenju vobec ,pretože len papagajkuju to,čo im vtlkli do hlavy výživári na seminároch,pritom sú to tí čo pracujú vo výskume zamestnaných u firiem na výrobu granúl.Kto potrebuje okrem firiem na psiu potravu týchto ludí?Štatne inštitucie nepotrebujú žiadny odborný výskum zdravej výživy pre psov, takže sú to len tie koncerny.Takže veterinári sú s toho sprostí a sprostých potom robia aj nás.Prvé čo ked prídem k vetovi .. Royal canin super bomba.Keby som chcel dokrmovať štenata mliekom od royalu asi by ma to stálo 10000SK pri 700Sk za 400g.Ešteže existuje Bosch a vyrába kvalitné mlieko,s ktorým som bol spokojnejší ako s Royalom a stojí 2kg 690SK.To len ako príklad.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť