no hello, ja momentalne psov krmim Arionom, kt. im v celku chuti, krmil som uz acanou, fidesom /breeder line/, RC, ANF, Euro-premium... a vsetkym moznym, momentalne testujem uz spominany Arion, nakolko mam petshop u mna ochutnaju moji vsetko
. krmim vyhradne len granulami+obcas nejaka ta odmena /napr. v nedelu/. Vidim, ze niekto ma nazor, ze psovi treba varit... ja toho nazoru nie som, odchoval som uz zopar psov a kazdy bol len na granulach - s dostatkom vody je to plnohodnotne krmivo, ziadne ZP.... nic. Je pravda, ze pes vam nebude zrat tie iste granule cely zivot.
Ku krmivam:
Acana - kedysi bola dobra, dnes uz nie, vysoka cena slaba kvalita.
RC a Euk - maju svoje meno, ludia ich chcu nezalezi na tom, co v nich je, nikto si ani nevsimne ze ADULT a SENSIBLE je v podstate to iste zlozenie...
ANF, Precept, StarPro - mozno dobre zlozenim, ale ludia sa noveho boja
Arion - kvalitou dobre krmivo s vyrobami v nemecku a belgicku
Pedigree, Darling, chappi a pod - komercne, ma svoje meno, nic extra
FIDES/EP, BL/ - v celku slusne belgicke krmivo
Canutra - mozno dobra, ale prtave granule
ProNature - ludia trvdia, ze dobre, ale za taku cenu a s Kanady? mylia si ho z krmivami Saurusu
Eminent, Delikan - sukromne znacky nie moc slavnych krmiv
Eagle pack - podla mna predrazene am.krmivo
Napisal som vlastne skusenosti, nie poucky od dodav.
Ku CANIDAE - moze to byt dobre krmivo, bohuzial na slovensku nema meno, cena by bola omnoho vyssia ako RC, mal som zaujem o distribuciu avsak Kanadania maju vysoke poziadavky - prvy odber 2x40K lodny kontajner, co je zhruba 80ton krmiva, kt. v podstate nikto nepozna....
na uvod trochu rozsiahle