Elnija píše:Chcem poprosiť o radu, či podobnú skúsenosť. Mám takmer 6- ročného britského kocúrika. Začal mi pravidelne vrackávať, tento týždeň to bolo už štvrtý krát. Viem, že mačky musia dávať von chlpy usadené v žalúdku, ale nie tak často. Nemôže mu ubližovať krmivo? Počula som už rôzne názory na komerčné znašky ako Whiskas a pod... Aké máte skúsenosti so značkou Royal Canin? Rada by som ho vyskúšala, vraj je lepšie... Poraďte prosím, vopred ďakujem...
Elnija píše:Ahoj Mendy, ďakujem za Tvoju radu. Nepočula som ešte o tejto značke krmiva a príjemne ma to prekvapilo. K veterinárovi dnes idem, bola som aj včera a všetko sa zdalo byť v poriadku, dnes ideme ešte na RTG kontrolný snímok. Doktorka mi povedala, že stravu by zmenila až po 2 týždňoch, kým sa troška ukludní to podráždenie bruška, vraj je to velká záťaž na tráviaci systém zmeniť náhle krmivo. Zatial mám skúsenosti len s komerčnými krmivami ako Whiskas, Kitekat a pod.. Radili mi Royal canin, ale to asi preto, lebo priamo na veterine je obchodík práve s týmto názvom a prezentujú tam tieto krmivá, nemôžem ich spochybňovať, keďže s nimi nemám vôbec skúsenosť, ale radšej dám na Tvoju radu a vyskúšam niečo jemné a prírodné, lebo môj kocúrik je dosť citlivý a samozrejme aj jeho žalúdok, ďakujem ešte raz za Tvoju radu, maj sa pekne ahoj
Elnija píše:No poviem Ti, že takúto radu som potrebovala a hlavne od niekoho, s kým sa dá o tom porozprávať. Hladám všelijaké riešenia, aby som urobila pre svojho kocúrika to najlepšie. Ano máš pravdu, aloe vera je skutočne zázrak prírody, má veľa využití a hlavne blahodárne účinky na problémy mnohého druhu. To krmivko si určite objednám, nevieš či sa nedá kúpiť aj bežne v zverimixoch alebo obchodných sieťach? Zatial sa maj pekne, papa
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia