zajš mne ochabili glupohoemor píše:takze zanecham vas bez vysvetliviek
jasne, pre kazdeho je pes ten podla jeho gusta a ten iny je "niepes" ...mna ale zaujima, aky je to ten pes podla tvojho gusta...bez ironie, urazok atd...proste zvedavost, snaha o rozsirenie povedomia atd...nazvi si to ako chces...mozes mi teda prosim odpovedat, aky je to pes podla tvojho gusta? (povahovo samozrejme)emor píše:ad VAn... pes podla mojho gusta. a ked nie je podla mojho gusta tak je niepes. ale to je ciste moj sukromny pohlad . a ty ani nikto iny ho nemusi absolutne brat v uvahu vo svojom pohlade na psov.
ty si tusim jasnovidec, ano ano...fenecka je planovana, no zatial nemam sucinu ale iba psaemor píše::lol: VAN aj DKO ... myslim ze vam ku spoluzitiu s vasima sucinama netreba vediet co je pre moje gusto niepsovske:-D a ani inym. a ze je na predlhu debatu to rozviest, aby sme sa pochopili co sa paci mne a co si cenim pre seba a moje ego najviac u psov.
ty si ale krutyemor píše:takze zanecham vas bez vysvetliviek.
Amaguk píše:...repr^zent píše:
ad 3. Plemena s vrodenou nedoverou k cudzim ludom si snad zvladnes vyhladat aj sama.
skoda, myslela som, ze sa o do teba konecne dozviem, a snad aj naucim, nieco konkretne.
emor píše:Amaguk píše:
sma na otazky nezodpovedas a od inych to ocakavas.:-p
ad 1. otazka nebola urcene tabe
ad 2. na aku (slusne polozenu) otazku som ti neodpovedala?nie, ak by si pozornejise cital. videl by si, ze riesim oboje - vycvik aj tvoju osobu, resp. tvoje mudra, obcasne nadavky a celkove nevychovane spravanie sa na tomto fore.rozdiel medzi nami je v tom ze ja riesim takzvany "vycvik CT psa" a ty riesis mna a moju osobu.ale mna netrapia spory s virtualnou osobou. ide o vec ktora je zavadzajuca a vytvara mylne predstavy o vaznych veciach. a tou je "vycvik a vychova CT psa. sorry.
hm, presne to iste vravim aj jaako sa realizujem.? to si moze kazdy prejst na mojom webe.
ako sa realizujes si moze kto a kde prejst.?
Amaguk píše:ak si z BA, tak ta mozno bude zaujimat toto zdruzenie: http://canisterapia.xf.cz/
mairi píše:hej s pani Fridrichovou mam velmi prijemnu skusenost, dakujem, radsej budem cestovat cez pol Slovenska , a este cosi ine plosim plosim
DKo píše:Ak sa ti v pátraní po tom, ako je to s CT u nás na Slovensku zazdá, že je to privátnom kšefte a obave o zbytočne nafúknuté know-how, nenechaj sa znechutiť.
lucik píše:je tam dost palka poplatok za seminar (ten predtym bol polovicny casovo aj financne)..
mairi píše:ako mam napr. stena dostat do kontaktu s prostredim nemocnice, ked ho do ziadnej nemozem zobrat? hmmm
Amaguk píše:ako sa realizujem.? to si moze kazdy prejst na mojom webe.
drahy moj, jedna sukromna webova stranka nie je ani vrchol ani dokaz nejakej odbornosti.
na podobne exhibicie nemam cas, kedze sa v profesionalnom zivote venujem aj inym, v konecnom dosledku zlozitejsim veciam, ako vycvik hafanov.
...repr^zent píše:Amaguk píše:ako sa realizujem.? to si moze kazdy prejst na mojom webe.
drahy moj, jedna sukromna webova stranka nie je ani vrchol ani dokaz nejakej odbornosti.
na podobne exhibicie nemam cas, kedze sa v profesionalnom zivote venujem aj inym, v konecnom dosledku zlozitejsim veciam, ako vycvik hafanov.
Amaguk draha moja prepac, ale uboha odpoved.
Tak uboha ako stranka http://canisterapia.xf.cz/ v porovnani s http://www.emor.estranky.cz/ . A to ani nie som emorov tajny fanusik a rozhodne neschvalujem vsetko co napise a ako napise, ale v tomto pripade mam dojem, ze uz ti dochadza inspiracia a zacina arogancia ktoru tak odsudzujes u emora .Ak to s CT myslis naozaj vazne cakaju ta x krat horsi pacienti nez som ja, alebo emor...Dost tazko si ta viem predstavit ako "psovoda" pri CT ked takto prudko reagujes od klavesnice.
Chcel som sa polepsi a nerypat do teba, len jaksi to nezvladam. Ale bohu prisaham, ze posledne slovo budes mat ty.
...repr^zent píše:Ale bohu prisaham, ze posledne slovo budes mat ty.
emor píše:8) inak . ako sa cvici asistencny pes - pre cukrovkara alebo epileptika.? hm.?
ak mi to napises tak ti potrasiem pravicou.osobne.
a po tvojej odpovedi ti napisem ja odpoved ako sa takyto psi "cvicia"
msaria preco len ja nemozem drzat usta ked citam demagogov.?
Späť na Výstavy, súťaže, akcie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia