... ten je vraj najtvrdší. Koľko % zúčastnených neprešloivaz píše:Skusky sme absolvovali v KE, podla skusobneho poriadku CT ZA (p.Juhasova).
DKo píše:... ten je vraj najtvrdší. Koľko % zúčastnených neprešloivaz píše:Skusky sme absolvovali v KE, podla skusobneho poriadku CT ZA (p.Juhasova).
ivaz píše:DKo píše:CT ZA (p.Juhasova).trosku lutovala, ze to nie je ten spravny smer .
Zolo píše:ako sa dá dostať k skúšobnému poriadku CT ZA?
Zolo píše:Nils, a hádam ešte horšie na psychiku je to vraj v domoch seniorov... Aj keby som mal na toto super psa, ja by som to nezvládol.
Nils píše:Zolo píše:Nils, a hádam ešte horšie na psychiku je to vraj v domoch seniorov... Aj keby som mal na toto super psa, ja by som to nezvládol.
...je Zolo. Bol som nedávno pracovne v domove soc. služieb v Krupine - fakt obeta, pracovať s ľuďmi, ktorí dožívajú - a to nielen psychicky, ale aj fyzicky. A ešte si k tomu treba pripočítať mizerný plat...
...toto by som naozaj robiť nemohol
Noo, ked sa da takemu yorkovi kosik, tak verim, ze preberie k zivotu aj najvacsieho depresaria a sam si zaroven precvici obranu.ivaz píše:Uz len to, ze na nich bola kamoska, ktora ma YT, presnejsie psa, ktory sa za ziadnych okolnosti neda ani len pohladkat cudzou osobou, akykolvek dotyk ho prinasa do zurivosti a predsa ten pes ma skusku do konca bez odmedzenia platnosti.
jedným slovom trúba, ctižiadostivá a za slávou zabažená, ktorá potrebuje byť stredom vesmíru a nie pomáhať ľuďomivaz píše:Uz len to, ze na nich bola kamoska, ktora ma YT, presnejsie psa, ktory sa za ziadnych okolnosti neda ani len pohladkat cudzou osobou, akykolvek dotyk ho prinasa do zurivosti a predsa ten pes ma skusku do konca bez odmedzenia platnosti. Kamoska sa celej skuske vysmiala a otvorene hovori o CT ako o fraske, len kvoli spominanej skuske.
Späť na Výstavy, súťaže, akcie
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia