eva_ivan píše:repre ak chces, "vyzyvam" ta na vencenie......... samozrejme so psami
Roda ma tiez podla pana neomylneho profesora z KE lakte jednotky, tak im to bude spolu urcite svedcat
beira píše:Van, predsa tam musia napisat nieco, co znie mudro , ked uz nie k veci
emor píše:eva_ivan píše:repre ak chces, "vyzyvam" ta na vencenie......... samozrejme so psami
Roda ma tiez podla pana neomylneho profesora z KE lakte jednotky, tak im to bude spolu urcite svedcat
ked budes aspon tusit co to ten procesus anconeus vlastn eje a kde sa to da kupit potom skus porozjimat ale v klude pri hladeni rodinho rííííčbaku o tom do akej miery je omylny pán Prof. z KE. ked bude vediet aspon stipinku z toho co on ma v malicku a ked budes poznat aj jeho nazor a postoj na temu objektivita posudzovania. potom utieraj nepriamo prstiky do niekoho kto je akceptovany na vedeckych sympoziach a forach veterinarnej ortopedie po celom svete.
tak hej, u nas to je jasne...ale obcas sa niekde ukazat musime, ked chceme to co chceme (heh, vela som prezradila, ze ) ...ale s mierou, aby nam to neuskodiloemor píše:beira píše:Van, predsa tam musia napisat nieco, co znie mudro , ked uz nie k veci
otazka znie ci sa nie lepsie realizovat niekde inde ako na vystavnickoshowbiznisovom fore.?
eva_ivan píše:emor mas pravdu ......... nema zmysel ti ani nic ine pisat, kedze mas pred kazdym inym nazorom klapky na usiach, resp. na fore na ociach
beira píše:emor píše:beira píše:Van, predsa tam musia napisat nieco, co znie mudro , ked uz nie k veci
otazka znie ci sa nie lepsie realizovat niekde inde ako na vystavnickoshowbiznisovom fore.?
Co ine uz mozem robit, ked mam take blbe plemeno?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 23 hostia