Dakujem vsetkym za informacie, dost ma to ukudnilo a dufam, ze aj podobne "pripady", lebo som hladal po nete a takto lopatisticky napisane som nic nenasiel.
Sam som si vsimol, ze preferuje jednu stranu, napr aj pri obhryzani kosti, ale aj to ze to moze mat suvis s tymi skratenymi svalmi. Vdaka ulozeniu v tele matky. Nesikovnejsie a nepresnejsie skoci do vysky, vyberanie zataciek v sprinte atd. Povymyslam nejake pravo-lavostranne cviky a pustime sa do toho.
Navarim aj huspeninku (vdaka za tip Amaguk aj Zolo za vyklad), myslim, ze tym niet co pokazit a bude mat aj zmenu. Davam mu trochu zeleninovej polievky do granuli, aby sa mu lepsie smykali krkom.
Je na granuliach, lebo som nechcel riskovat nevyvazenost, nie z pohodlnosti . Ked dospeje a po vedomostnej stranke aj ja, tak sa chystam vyvarat.
ZEwa jj, dost ho pozorujem, keby vedel rozpravat, alebo by to bola nejaka citlivka, tak by nebolo treba. Len on moc nedava na javo, ze ho nieco boli uz od maleho krpca. Nekrival, neskucal ani s rozrezanym vankusikom, ani ked si don zapichol vonku pripinku...
Tak radsej trochu pohypochondrim, ako nieco zanedbat a potom riesit velke skody. Ale viem ako si to myslela.
Evka a kde by sme povencili, do senca na trh sa mi moc nechce, jedine ze by si mala cestu do Ba aj s termoskou halucinogenu.
Mno, dlhy post. Snazil som sa odpovedat vsetkym sry.