Ja mám bohužiaľ veľmi smutný príbeh... Moja prosba tkvie v tom, aby ste mi poradili, ako sa mám zachovať. Včera nám zomrel psík pri operácii.zlyhalo jej srdiečko. Viete od začiatku sa mi to nepáčilo. veterinár dal urobiť sono, ale nedal vyvolať snímky, len podľa našich príznakov, ktoré sme si všimli určil diagnózu, kvôli ktorej bola na Maggie 2 hodiny zbytočne navyše v narkóze. Nakoniec ju rezali aj v hornej časti a to už nezvládla:((( Hoci viem, že aj doktor môže urobiť chybu...myslím, že urýchlene určil diagnózu a hoci bola na Maggie stará, mala skoro 12 rokov, tak tie 2 hodiny sa držala veľmi dobre, preto mám v sebe zlý pocit, že keby rezali hneď na správnom mieste, bola by šanca, že by ešte žila.
Ďalšou nepríjemnosťou je, že ju odviezol, napriek tomu, že sa jasne nedohodol s nami na odvoze do kafilérie, hoci my sme si ju chceli pochovať. Dokonca sme sa dozvedeli, že jediná kafiléria v okolí Zvolena je v Lieskovci a ona je na nejakom družstve vo Zvolenskej Slatine. Že tam bude niekde vyhodená až do piatka, kedy ju spália...toto predsa nie je dôstojná smrť pre člena rodiny...
Myslíte si, že sa veterinár zachoval správne? Máme niečo podniknúť?
Ďakujem vopred za odpoveď