Nils píše:
nejaká výnimka musí predsa občas potvrdiť pravidlo Kaca...
No, ja osobne tych vynimiek poznam dost... cim to asi bude?
Jooj, Nils, teba musi draha inak mucit....Nils píše:beruška-beiruška! viem, že vzhľadom na drby o "vlastnej hlave" tvrdíš to, čo tvrdíš. avšak aj vlastná hlava môže byť na oštaru - najmä keď treba rozmýšľať nad tým, ktoré šaty na seba v piatok, aké záclony kúpiť aby ladili k pohovke a či ten preliv nepôsobí príliš kontrastne - to preto ťa bolieva hlava
...pokiaľ ma skúsenosti neklamú/a neklamú /, tak muži viac používajú tú sivú kôru - a nie centrum pre nákupy
Kaca píše:Nils píše:
nejaká výnimka musí predsa občas potvrdiť pravidlo Kaca...
No, ja osobne tych vynimiek poznam dost... cim to asi bude?
beira píše:[: A inak sa riadim v tychto pripadoch zasadne prirodzenym vkusom... na to sivu koru netreba...
Je rad, ze mu vyberam, co si ma kupit na oblecenie... A vravi, ze by bol obcas radsej, keby som mala sivej kory trochu menej, vraj sa pri mne da len tazko zaziarit... a to ma chlapec PhD.Nils píše:aká to duchaplná výhovorka...čo na to tvoj frajer tiež machruje??beira píše:[: A inak sa riadim v tychto pripadoch zasadne prirodzenym vkusom... na to sivu koru netreba...
beira píše:No rozhodne by t bolo lukrativnejsie...
beira píše:Ano, pred zrejme ako ty a za bude hadam casom tiez nieco... Ale co tam po tom, keď je duta...Nils píše:beira a ty máš nejaké písmenka pred a za vlastnou hlavoubeira píše:No rozhodne by t bolo lukrativnejsie...
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia