Nils píše:Jaro píše:Nilsov pes je ako vekslak pred tescom aj ti nosili volakedy take retaze na krku .
hej, hej!! cnechceš eurá - teda pes mi hovoril, že sa ťa mám popýtať..
nie nie je na figu kurz
Jaro píše:Nils píše:Jaro píše:Nilsov pes je ako vekslak pred tescom aj ti nosili volakedy take retaze na krku .
hej, hej!! cnechceš eurá - teda pes mi hovoril, že sa ťa mám popýtať..
nie nie je na figu kurz
Fanny píše:Beira Nilsov Gastanko je predsa ukazkova vzorka mierumilovneho neskodneho pita, ved co nevies Nils vyvracia predsudky o pitoch a tak sa z neho stal rozpravkar
beira píše:DKo píše: ja som si vsimla skor ten vystraseny pohlad... S tym asi ani macku nenalakas, Nils...
Fanny píše:Nils píše:[lebo ťa bohapusto klame!!!
yetty žerie zásadne len zmrznutých horolezcov
mne cvrkne
Jaro píše:Fanny píše:Beira Nilsov Gastanko je predsa ukazkova vzorka mierumilovneho neskodneho pita, ved co nevies Nils vyvracia predsudky o pitoch a tak sa z neho stal rozpravkar
Nils ma pitta ja som myslel ze to je cokoladovy labik
beira píše:Mali by sme mu udelit cestne miesto v nasom klube...Fanny píše:Beira Nilsov Gastanko je predsa ukazkova vzorka mierumilovneho neskodneho pita, ved co nevies Nils vyvracia predsudky o pitoch a tak sa z neho stal rozpravkar
Nils, a co s nimi robis, ze ta steklia?Nils píše:beira píše:zase vedľa - náš havo klame telom - na obrázku číha na RR a láka tohoto superinteligentného lovca bližšie k sebe...ver mi, doma mám pred posteľou niekoľko hebkých koží - len tá srsť naopak trošku šteklí...DKo píše: ja som si vsimla skor ten vystraseny pohlad... S tym asi ani macku nenalakas, Nils...
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia