...repr^zent píše:Moze RR stvat leva v Jarovom levcinci? Zastreli ho pod dohladom veduceho?
Co hovori zakon???
Zákon hovorí, že môže, lebo rr leva štve len pre to, aby vylakal Jara von a mohol mu to vrátiť za kamoša...asitak nejako...
beira píše:Skor ako sa zamyslime nad tymto konkretnym pripadom, polozme si zakladnu otazku: je RR pes
je a zároveň je členom poľovnej stráže...
V kazdom pripade by som Jarovi odporucila levcinec postavit aspon 200 m od obydlia, nenechat levy levitovat a den vopred nakrmit fazulou, aby sa RR lepsie stvalo...
beira píše:Skor ako sa zamyslime nad tymto konkretnym pripadom, polozme si zakladnu otazku: je RR pes
V kazdom pripade by som Jarovi odporucila levcinec postavit aspon 200 m od obydlia, nenechat levy levitovat a den vopred nakrmit fazulou, aby sa RR lepsie stvalo...
Ano, viem, ale z tvojej klavesnice to pre mna znie jednoznacne ako komplientZolo píše:Si strašne uštipačná... Vieš o tombeira píše:Skor ako sa zamyslime nad tymto konkretnym pripadom, polozme si zakladnu otazku: je RR pes
RR & GRFanny píše:stale mam pochybnosti .....ci to nieje koza alebo ...........kacica
Vcera sa zase kupala v rieke a evidentne sa v tom vyzivala
Späť na O plemenách - jednotlivo
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia