Ahoj. Nechcem teda nikoho zhadzovat, ale musim povedat ze toto spravanie mi na kokra nesedi a nepripada mi normalne. Myslim, ze je to vekom, ale dajte si pozor aby ste v takomto pripade neboli moc makky s vychovou. Svoje kokre vychovavam vzdy pozitivnou motivaciou atd, ale vrcat si na mna nedovolia. Proste nesmu. Ani ked im idem do zradla, ani ked robim cokolvek, co sa im nepozdava.
Ak mam poradit ja, toto by som mu velmi tvrdo -vysvetlovala- dookola kym to nepochopi. Akonale to urobi treba nan nakricat, pokarhat ho (nie som vobec zastancom bitia, ale pokial to uz musi byt tak novinami raz vychovne po zadku, aby to malo skor efekt ako ucinok), velmi razne mu dat na javo Vas absolutny nesuhlas s tym co robi a dat mu nejaky povel, povedzme lahni a trvat na nom. Aby si uvedomil kto je autorita.
Pokial by sa Vam to doma nedarilo, navstivte cvicak- uz davno neplati, ze tam chodia psiky od 6 mesiacov- a poradte sa s vycvikarom ktory ho uvidi priamo pri tom co robi. Kokrik je podla mna privelmi uzasny psik na to, aby sme sa ho neskor zbavovali kvoli vychove, ktoru sme mohli ovplyvnit. Takze drzim Vam palce! Dufam, ze nakoniec vsetko dobre dopadne a vrcat po sebe nebudete