Ako pripravit vnutornosti?
Napísal:
23. Aug 2007, 14:22
od Katarina
Akym sposobom varite pre vasich psikov vnutornosti? Napr. hovadzie/bravcove srdce (inak, aky je medzi tym rozdiel? ktore je pre psika vhodnejsie?), oblicky a pod. Uvarite to len vo vode alebo...Dakujem za rady
Napísal:
23. Aug 2007, 16:36
od Amaguk
Srdce davam surove, podobne aj hov drzky, pecienky kratko obvarim v troche vody. Oblicky som este nedavala
Napísal:
23. Aug 2007, 20:16
od Bona13
Ahoj!!!Mi mu varíme tak že najprv srdcia a pečienky,žalúdky nakrájame a dáme variť spolu s ryžou.A je hotovo.Niekedy pridám ovesené vločky alebo cestoviny.Zmiešam mu aj s granulami.
Napísal:
24. Aug 2007, 7:33
od zuzupes
ja zas hov.srdce davam surove, bravcove varim. aj pecienky varim. ostatne vnutornosti som zatial nedavala. ale ked varim srdce, tak ho nakrajam na kocky, dam varit, pridam ryzu, pohanku, otruby, alebo co najdem doma, strucky cesnaku. ku koncu pridam postruhanu zeleninku a este chvilku povarim. je z toho taka gebuzina ktora nasej moc chuti.
alebo este som na nete nasla recept na pripravu pecienky - rozmixujes pecienku 500g (ja ju len naskrabem) pridas 2vajcia, ovsene vlocky - aby z toho vznikla husta kasa, poriadne premiesas a das do rury piect na 30minut na 180stupnoch. tiez vynikajuce - teda aspom myslim, ja by som to neziedla ale havkacom to moc chuti.ahoj