Ahojky, už som znova tu pred týždňom som sa tu radila aké vet.hypoalergénne granule by ste mohli ev. poradiť na koniec sme zakúpili RC - hypoalergenik, po týždi papania týchto granúl nám krásne prešli všetky príznaky alergie /škrábanie sa, hryzenie a lýzanie paciek, začervenalé ušká/ no, zdalo by sa že je všetko v poriadku. Ale nie je Psíček mi tieto granule od včera začal odmietať a ešte k tomu sa mu v nedeľu náhle zhoršil zdravotný stav /viď. vet.poradňa-Zápal močových ciest?/. Takže sme na ATB a psíček odmieta granule. Som z toho zúfalá a neviem kudy kam.
Uvažujem nad varenou stravou. Ale vôbec neviem odkiaľ začať keď eliminačná diéta nebola dokončená a vlastne nevieme z akej bielkoviny by sme mohli začať variť. Papal už tuším všetky granule: kuracie, teľacie, rybacie, vajco-ryža a kačka a všetky mu po určitej dobe 1.prestali chutiť a po 2.objavilo sa škrábanie, lýzanie, hryzenie.... naozaj už neviem čo mu mám dať jesť už sa strašne bojím aby som mu nepoškodila zdravie aj tak je teraz na tom tak všelijak, ale na nete som čítala prípad jedného psíka ktorý mal tiež 6 rokov a neustále zdravotné problémy ako ten náš tak mu začala panička variť a všetky problémy postupom času zmizli a psík začal prospievať. Tak som sa toho chytila ale potrebujem pomoc a radu skúsených ako zostaviť pre psíka dennú kŕmnu dávku aby mu nič nechýbalo aby mal všetko pekne vyvážené /bielkoviny,tuky,glycidy, vitamíny, minerály, vláknina/ Mám knižku Váš pes od Davida Taylora ktorá mi pomáha ale niektoré veci by som potrebovala skonzultovať s niekým znalým. Tak Vás týmto prosím o pomoc Ďakujem.