inak o kvalite a z toho čo tu píše fosilia , by som veľké závery nerobil, pretože je to podľa mňa zbytočné špŕtanie sa v niečom, čo nemá [/b]REÁLNY vplyv na psa.
.....ťažké kovy v rybách.? ... a v čom nie je niečo závadné

emor píše:8) , kolko cudzorodých látok - zdraviu skodlivých sa nachádza v ovzduší ktoré dýcha bratislavčan a ktoré dýcha obyvatel bardejovských kúpeľov.
Amaguk píše:aj ja mam otazku: naco psovi aj sebe davat zbytocne nieco, o com pozitivne vieme, ze to skodi, ked sa tym inym skodlivinam inde nevyhneme (lebo o o nich bude nevieme, alebo sa to proste neda, napr. to ovzdusie). preco k tomu mam este vedome a dobrovolne pridavat?
Nils píše:emor píše:8) , kolko cudzorodých látok - zdraviu skodlivých sa nachádza v ovzduší ktoré dýcha bratislavčan a ktoré dýcha obyvatel bardejovských kúpeľov.
no tak mňa napráklad táto otázka dosť zaujíma, ako je teda s tým ovzduším?? ruku na srdce, nemá aj na teba prešovské ovzdušie nejaký ten vplyv?![]()
emor píše:Amaguk píše:aj ja mam otazku: naco psovi aj sebe davat zbytocne nieco, o com pozitivne vieme, ze to skodi, ked sa tym inym skodlivinam inde nevyhneme (lebo o o nich bude nevieme, alebo sa to proste neda, napr. to ovzdusie). preco k tomu mam este vedome a dobrovolne pridavat?
cely problem je v tom ci o tom vies alebo nevies. ale vies ktore informacie maju zmysel a ktore su vo svojej podstate nezmyselne a na svetlo sveta sa dostali len vdaka nieciemu zaujmu zarobit peniaze.?
ak si prejdes to obrovske mnozstvo protichodnych informacii . myslis ze mas realnu sancu v tom vsetkom rozpoznat pravdive od balastu.? jedine co ti pomoze je zapnes sedliacky rozum a nebudes hladat vcerajsi den.
Lada píše:Ahojte. Chcem sa vás opýtať na druh granulkového krmiva aké podávate psíkom. Čo je podľa vaších skúsenost najlepšie. A čo poviete na ACANU junior puppy.
maica píše:
Acana je dobra znacka , ja krmim Royal Caninom a Orijenom od Acany
julieta píše:stalo sa niekomu z vas, ze pes zacal z krmiva hnednut? Mam hnedeho psa v kombinacii s bielou srstou na krku. A krmime Trainer Fitness puppy fish and rice. Na srsti psa som objavila rysave chlpky na bielom golieriku. Obsahuje toto krmivo latku ktora sposobuje hnednutie?
Na druhej strane, to hnednutie by bolo pre mna aj prijatelne, pretoze by som zvyraznilo hnedu srst psa ale na bielej srsti to nie je velmi pekne.
lucik píše:.... cca od juna do septembra.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia