fosilia Vdaka za "vycerpavajucu" odpoved na vsetky moje otazky. Fakt som dufal, ze si podabatime a nalepi sa na mna nieco z tvojich vedomosti, lebo tie nespochybnujem.
V tvojom pripade asi ale skutocne plati to stare prislovie, ze mlcat je niekedy zlato. Tak som si dal tu namahu a uz po niekolky krat precital tvoje starsie prispevky.
Takze k Energy, dufam, ze nebudes mat namietky, aj ked sa tvoj post tykal RC..
Fakt som doteraz nepochopil ako je mozne, ze v taliancine je tam cerstve maso, v slovencine tiez, ale po anglicky je to uz nieco uplne ine. Ako by vyrobcovi na tom nezalezalo. Alebo?...fosilia píše:Vidis hned tomu rozumiem.
Pozri sa este raz na zlozenie, ktore si mi napisala. Myslis si, ze toto je zlozenie standartneho krmiva?
Ktore zlozky mozu robit problem:
cereálie - neuvedeny presny nazov pouzitych obilovin problem wheat
meat meal and animal by-products - to najhorsie co mozeme ocakavat v krmive. Nepresny text a vela moznych problemov.
oils and fats - neuvedeny presny druh ale nema nic spolocne s alergiami. Dalej sa neda nic popisat lebo nic nevieme.
A btw, vzdy sa tu riesili anglicke popisy, narodny, v tomto pripade taliansky je novinka, ktoru spominas prvy krat.
Uz ma nezaujima preco! Nekrmim tym, ani nebudem, krmi s tym Amaguk a ked veri a neskuma je to jej vec.
Ja som zakaznik a nie som povinny studovat pridrb.. talianske slovniky, zvlast ked pravda bude niekde inde.
Taliancinu za medzinarodny jazyk nepovazujem na rozdiel od angliny..
A k AG:post
Ziadne z granuli AG nemaju vacsi obsah vitamin E 150 IU/kg a su konzervovane rozmarinovym extraktom (nevylucujem ze nieco zatajuju, aj ked pochybujem). Skoda, ze si nespomenul ake su skodlive nadmerne davky syntetickeho E-čka.fosilia píše:Napis Anne Rooney anna@ardengrange.com nech ti poradi ktore z ich ponuky je dobre pre civavu.
Link:
www.ardengrange.com
To je asi najlepsie co maju v UK z ich domacich granul.
Kedze ju nemam rad ja jej uz pisat nebudem.
Verim, ze tu zensku nemas rad.
jenifer ja mam na granule plastovy kybel od primalexu.
Kym som krmil len granulami, tak som vrece rozsypal do viacerych aby neoxidovali, tesnia perfektne. Ak si z ba tak darujem.