od rybicka » 16. Jan 2007, 9:22
offca, ja som za obidvoje, ale ako si napísala ten príspevok o tom striedaní. Podla mňa to nie je závadné. Varenú stravu beriem, ale nie LEN varenú stravu. Tak ako by som nebrala LEN granule. Vieš, napr. všetci tu píšu o Royal Canin, Eukanube a podobných krmivách, nehovorím o nich, že sú zlé, alebo najlepšie, lebo som ich nikdy nekupovala, nemám peniaze na to, aby som kupovala podla ostatných" najlepšie krmivá", kupujem strednú kvalitu granul a doplňam to varenou stravou a doplnkami typu ryža.... Nie v jeden deň samozrejme, ale napr. týždeň má granule, cez víkend má varenú stravu. Čo a kolko chce zožerie, sám si to určí, ak nezožerie všetko, jeho smola, ide to preč, ale on sám vie, kedy má dosť. A nemyslím si, že by mu to škodilo. U nás nikdy neboli len krmivá a len varená strava, ale striedačka. Keď sa cez víkend varí, tak má varené, keď sa cez týždeň nevarí, má granule. Nemá zažívacie problémy, ani nadváhu, ani nič...
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich