marcellik píše:Ak by ste mali záujem vyskúšať toto premiové krmivo KRONCH z morského lososa s lososovým olejom, tak napíšte mail na
obchod@vetnet.sk, a pošlú Vám vzorky krmiva aj lososového oleja. Mne už poslali a mala som možnosť pred jeho kúpou ho dať vyskúšať môjmu havovi... Či je to dobré alebo zlé krmivo si môže teraz overiť každý sám...
Vzorku lososoveho oleja som si vypytal na
info@4labky.sk uz davnejsie. Poslali mi aj vzorku krmiva, aj ked som nepytal. Pozrel som si zlozenie v popise a za tu cenu veeeeelka slabota. Granule tvrde a tmave, co je vysledkom uzasneho doplnku, ktory uz dnes nepouziva vyrobca kvalitneho krmiva - KRV. To ma fakt prekvapilo. Vzorka ma len presvedcila o tom, ze krmivo nie je dobre. Pes to sice zozral, ved co je ochutene a vonia zozerie asi kady pes. Cital som debatu aj na
http://dogforum.dog.sk/forum.php?action ... 13292&od=0 kde vetnet rovnako robi reklamu, tam sa docitate viac. Sorry za moj nazor, zrejme nim vetnet nastvem, ale len zamyslenie - preco to nevozite priamo z Danska a prekupujte z CR, ked to nehorazne zvysi cenu uz tak draheho priemerneho krmiva?