zúrivé šteniatko

Tu sa môžete pýtať na všetko čo súvisí s výchovou a výcvikom vašich miláčikov.
Odpovedať Vám bude niekoľko skvelých výcvikárov, poprípade skúsení chovatelia.

Poslaťod DKo » 3. Dec 2007, 16:55

Hej, to môžem potvrdiť aj ja, že NO sú prevelice neznášanlivé a nevedia čo sa sluší a patrí. Minule si jedna NO dovolila cvrknúť v našom sade v čase, keď sme si mi povedľa aportovali.
DKo

Poslaťod Zolo » 3. Dec 2007, 16:59

[quote="...repr^zent"

Na dedicnosti IMHO nieco musi byt, lebo z vrhu 6ks boli dvaja totalne agresivny uz v 4-8 tyzdnoch, len co vyliezli z pelecha. Tusim v 12 tyzdnoch sa dorafali do krvi, vsetci ostatny uz boli prec, skoncili na antibiotikach..

Vieš ako sa drvia mladé líšky? Piti sú proti nim len frajeri... Ale tam si ujasňujú svoje poradie a keďže sú to zarputilci, tak si to nesú do ďalšieho života vo svojom vienku. Bacha, komu sa dostanú do rúk!

Ja som si vybral prieskumnika. :wink:[/quote]

Vybral si si dobre. Zvedavosť je predzvesť slušného učenia sa. Len to má jednu nevýhodu - ako dobré, tak i zlé :smiech: A ešte niečo - zvedavosť niekedy bolí a ak je slabší naturel, potom je možná aj ustráchanosť, ale u pita asi nie často. :wink:
Zolo

Poslaťod DKo » 3. Dec 2007, 17:03

Amaguk píše:ako vyvracia reine tvrdenie, to, co som napisala ja
nijako, ona iba píše to isté o LR a ja by som kľudne to isté mohol napísať o GR, Emorek o NO atď.
DKo

Poslaťod Amaguk » 3. Dec 2007, 17:08

tak potom, kde je problem :)
a tiez to nijako neprotireci faktu, ze u CsV je ta socializacna faza este kritickejsia. Preco myslis, ze sa stence davaju novym majitelom uz v piatich tyzdnoch. Alebo je to len nejaky chovatelsky kapric, ludi, ktori chcu byt za kazdu cenu vynimocny :?:
Urcite nechces tvrdit, ze nie je rozdiel medzi pristupom k NO, LR alebo CsV.
Naposledy upravil Amaguk dňa 3. Dec 2007, 17:09, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Zolo » 3. Dec 2007, 17:09

DKo píše:Hej, to môžem potvrdiť aj ja, že NO sú prevelice neznášanlivé a nevedia čo sa sluší a patrí. Minule si jedna NO dovolila cvrknúť v našom sade v čase, keď sme si mi povedľa aportovali.

A o Tebe idú také chýry, že to isté robíš v Národnom parku VF, Ty neznášanlivec!!! :lol:
Zolo

Poslaťod raky » 3. Dec 2007, 17:15

Zolo píše:
DKo píše:Hej, to môžem potvrdiť aj ja, že NO sú prevelice neznášanlivé a nevedia čo sa sluší a patrí. Minule si jedna NO dovolila cvrknúť v našom sade v čase, keď sme si mi povedľa aportovali.

A o Tebe idú také chýry, že to isté robíš v Národnom parku VF, Ty neznášanlivec!!! :lol:

a v kuse 5 hodín.... 8)
Obrázok užívateľa
raky

Poslaťod DKo » 3. Dec 2007, 17:17

Amaguk píše:Preco myslis, ze sa stence davaju novym majitelom uz v piatich tyzdnoch.
Ja by som to nerobil, ja by som si s nimi kľudne ešte 2-3 týždne užíval. Svorka je svorka a ak má šéfstvo, ktoré za niečo stojí, tak je tisíc krát lepšia ako opustenie rodného pelechu v 5-týždňoch veku. Ja nepatrím k vyznavačom idey: kamoši sme len ja a môj pes a ostatné je nepriateľ.
DKo

Poslaťod ...repr^zent » 3. Dec 2007, 17:19

Zolo píše:[quote="...repr^zent"Vybral si si dobre. Zvedavosť je predzvesť slušného učenia sa. Len to má jednu nevýhodu - ako dobré, tak i zlé :smiech: A ešte niečo - zvedavosť niekedy bolí a ak je slabší naturel, potom je možná aj ustráchanosť, ale u pita asi nie často. :wink:

IMHO blby je jak nadpriemerny pit, ale nastastie ustrachany neni. :)
Aj ked som si vsimol, ze sa mu trocha meni povaha, by som povedal, ze k absolutnej zvedavosti sa pridruzila obozretnost.
Aj psy maju zle dni, mozno dnes je ten den a ja som ten pes!
Warriors
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod DKo » 3. Dec 2007, 17:19

raky píše:a v kuse 5 hodín.... 8)
neblbni :!: cvrkať 5 hodín, by som možno dokázal, iba ak by mi to malo zachrániť život 8)
Naposledy upravil DKo dňa 3. Dec 2007, 17:21, celkovo upravené 1
DKo

Poslaťod Amaguk » 3. Dec 2007, 17:20

DKo píše:
Amaguk píše:Preco myslis, ze sa stence davaju novym majitelom uz v piatich tyzdnoch.
Ja by som to nerobil, ja by som si s nimi kľudne ešte 2-3 týždne užíval. Svorka je svorka a ak má šéfstvo, ktoré za niečo stojí, tak je tisíc krát lepšia ako opustenie rodného pelechu v 5-týždňoch veku. Ja nepatrím k vyznavačom idey: kamoši sme len ja a môj pes a ostatné je nepriateľ.

neodbiehaj od temy, ja sa ta nepytam, co by si robil ty, lebo ty chovas goldenov, co je pokial sa dobre pamatam, uplne ine plemeni, takze to, co by si robil ty je nepodstatne.
pytam sa ta, preco to standardne robia chovatelia CsV :?: maju na to dokonca iste vysvetlenie. Zeby sa vsetci cele tie roky mylili :?:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod DKo » 3. Dec 2007, 17:24

Amaguk píše:co by si robil ty je nepodstatne
Mne je šumifuk kto akou cestou kráča, ja mám vlastnú a čo som napísal platilo by aj u ČSV.
Ale dohodnime sa, ty si necháš svoju pravdu a ja si nechám svoju cestu. Uznávam, že je častokrát iná ako tá oficiálne propagovaná, ale je moja.
Amaguk píše:pytam sa ta, preco to standardne robia chovatelia CsV :?: maju na to dokonca iste vysvetlenie. Zeby sa vsetci cele tie roky mylili :?:
ja im ich maniere ani vysvetlenia neberiem a keďže viem, že mýliť sa je ľudské, tak je mi šumifuk, ak niekto prehlási, že sa mýlim práve ja :idea:
Naposledy upravil DKo dňa 3. Dec 2007, 17:28, celkovo upravené 2
DKo

Poslaťod zopz » 3. Dec 2007, 17:26

Amaguk, prepac, ale preco sa tu s kazdym tahas o slovicka?
Obrázok užívateľa
zopz

Poslaťod Amaguk » 3. Dec 2007, 17:28

zopz píše:Amaguk, prepac, ale preco sa tu s kazdym tahas o slovicka?

ako sa taham? a kto je to kazdy ( s tebou som sa o nieco tahala) ? nerozumiem :( , mozes mi to vysvetlit?
DKo tvrdi, ze CsV nema ziadne specifika, aj vravim, ze ma...to je tahanie sa o slovicka? mozno hej, ale budem rada, ked mi ozrejmis ako. :)
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod DKo » 3. Dec 2007, 17:30

Amaguk píše:DKo tvrdi, ze CsV nema ziadne specifika, aj vravim, ze ma...
áno, áno, áno, ČsV má svoje špecifiká podobne ako ja mám zas tie moje :idea:
DKo

Poslaťod Amaguk » 3. Dec 2007, 17:33

DKo píše:
Amaguk píše:DKo tvrdi, ze CsV nema ziadne specifika, aj vravim, ze ma...
áno, áno, áno, ČsV má svoje špecifiká podobne ako ja mám zas tie moje :idea:

tak vidis :idea:
drz sa ich a CsV nechaj inym :)
Naposledy upravil Amaguk dňa 3. Dec 2007, 17:34, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Amaguk

PredchádzajúciĎalší

Späť na VÝCVIKOVÁ PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť