DKo píše:Hej, to môžem potvrdiť aj ja, že NO sú prevelice neznášanlivé a nevedia čo sa sluší a patrí. Minule si jedna NO dovolila cvrknúť v našom sade v čase, keď sme si mi povedľa aportovali.
Zolo píše:DKo píše:Hej, to môžem potvrdiť aj ja, že NO sú prevelice neznášanlivé a nevedia čo sa sluší a patrí. Minule si jedna NO dovolila cvrknúť v našom sade v čase, keď sme si mi povedľa aportovali.
A o Tebe idú také chýry, že to isté robíš v Národnom parku VF, Ty neznášanlivec!!!
Ja by som to nerobil, ja by som si s nimi kľudne ešte 2-3 týždne užíval. Svorka je svorka a ak má šéfstvo, ktoré za niečo stojí, tak je tisíc krát lepšia ako opustenie rodného pelechu v 5-týždňoch veku. Ja nepatrím k vyznavačom idey: kamoši sme len ja a môj pes a ostatné je nepriateľ.Amaguk píše:Preco myslis, ze sa stence davaju novym majitelom uz v piatich tyzdnoch.
Zolo píše:[quote="...repr^zent"Vybral si si dobre. Zvedavosť je predzvesť slušného učenia sa. Len to má jednu nevýhodu - ako dobré, tak i zlé A ešte niečo - zvedavosť niekedy bolí a ak je slabší naturel, potom je možná aj ustráchanosť, ale u pita asi nie často.
DKo píše:Ja by som to nerobil, ja by som si s nimi kľudne ešte 2-3 týždne užíval. Svorka je svorka a ak má šéfstvo, ktoré za niečo stojí, tak je tisíc krát lepšia ako opustenie rodného pelechu v 5-týždňoch veku. Ja nepatrím k vyznavačom idey: kamoši sme len ja a môj pes a ostatné je nepriateľ.Amaguk píše:Preco myslis, ze sa stence davaju novym majitelom uz v piatich tyzdnoch.
Mne je šumifuk kto akou cestou kráča, ja mám vlastnú a čo som napísal platilo by aj u ČSV.Amaguk píše:co by si robil ty je nepodstatne
ja im ich maniere ani vysvetlenia neberiem a keďže viem, že mýliť sa je ľudské, tak je mi šumifuk, ak niekto prehlási, že sa mýlim práve jaAmaguk píše:pytam sa ta, preco to standardne robia chovatelia CsV maju na to dokonca iste vysvetlenie. Zeby sa vsetci cele tie roky mylili
zopz píše:Amaguk, prepac, ale preco sa tu s kazdym tahas o slovicka?
DKo píše:áno, áno, áno, ČsV má svoje špecifiká podobne ako ja mám zas tie mojeAmaguk píše:DKo tvrdi, ze CsV nema ziadne specifika, aj vravim, ze ma...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť