Dobrý deň.Súrne prosím o radu,už neviem,kam sa obrátiť .Mám 8 mesačného psíka-yorkshirsky terrier s PP.Od začiatku som ho kŕmila Royal Canin pre mini plemeno.Problémy neboli,sem tam sa poškrabal,ale nič strašné.Mal krásny plášť modročiernej farby.Na radu
na ešte krajší lesk,rýchlejší rast srsti som mu začala dávať Gelacan color+zmena granúl-Royal Canin junior pre yorkov.Po mesiaci mu začala od krku žltnúť srsť,pri koreni hrdzavieť,začal sa dosť škrabať,kvalita srsti je úbohá,mám pocit,že mu ani nerastie.Po telefonáte s majiteľkou CHS odkiaľ ho máme,ktorá bola pohoršená,načo som mu to dala,som mu hneď vysadila Gelacan-ktorý má veľký obsah morských rias a betakaroténu,čo spôsobilo sfarbenie srsti.Doporučila ,aby som zo stravy úplne vylúčila betakarotén a mám podavať biotin+zinok+papulkovy olej+olej z morských živočícov.Prešla som aj na tie granule čo mal pred tým.Takto sme 2týždne,sfarbenie však ide kozmickou rýchlosťou aj naďalej.Už som zúfalá,neviem,či mám meniť granule-pred tým,keď jedol tieti nemal problém.Proti vonkajším parazitom som mu dávala Frontline pipetu,naposledy v v auguste.PROSÍM PORAĎTE MI.ĎAKUJEM.