obrovská chuť do jedla

Tu sa môžete pýtať na všetko, čo súvisí so zdravím vašich zvieratiek. Odpovedať vám budú skúsení veterinári. Potrebná registrácia.

obrovská chuť do jedla

Poslaťod krista » 26. Feb 2008, 15:35

Môj problém nie je možno chorobný"ale zato by som potrebovala radu.Môj bradáč (7ročný,kastrovaný)zje všetko čo jeho nezje :oops: Dávame mu granule pre psov s nadváhou (trainer light) a podľa návodu mu dávame kŕmne dávky,napriek tomu nie a nie schudnuť.Zverolekár tvrdí že nie je tučný,že mu ešte nahmatať rebrá :wink: ,no ja si napriek tomu myslím že má širší chrbát akoby mal mať.Vonku tiež zje všetko čo mu príde pod nos,akoby nejedol týždeň a neviem ho odnaučiť od požierania zo zeme.Ďakujem za radu,ak vôbec nejaká existuje.
Navždy si zodpovedný za to čo si k sebe pripútal.....
Antoine de Saint Exhupery
Obrázok užívateľa
krista

Poslaťod MVDr. Jana Freyová » 28. Feb 2008, 17:12

Sú psi ( aj ľudia :D ), ktorí nepoznajú hranice, asi je to aj problém Vášho bradáča. Moje skúsenosti s krmivom light sú tiež také, že sú po ňom psi lačný, najmä ako je to taký žrút. Ak má nadváhu, preferujem krmivo, resp. dietu RC Obezity, po ktorej chudnú a majú pocit nasýtenia. Vyskúšajte, možno to zaberie.
Veterinárna ambulancia
Velehradská 8, Bratislava - Nivy
02/55960402
www.veterinka.sk
MVDr. Jana Freyová

Späť na VETERINÁRNA PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 39 hostia