chorá túlavá mačka

Tu sa môžete pýtať na všetko, čo súvisí so zdravím vašich zvieratiek. Odpovedať vám budú skúsení veterinári. Potrebná registrácia.

chorá túlavá mačka

Poslaťod Anjika » 5. Feb 2008, 23:03

Už tretí mesiac sa starám o troch mačacích súrodencov. Sú to pouličné mačky a zdržujú sa stále na tom istom mieste. No jedna z nich na niekoľko dní zmizla a keď sa včera vrátila, zbadala som, že ľavé oko sa jej zatvára a má ho aj trochu červené. A dnes som ju počula kýchať a kašľať. Mám o týždeň sľúbený jej odchyt, aby som ju mohla vziať na veterinu. No rada by som ju dala vyšetriť už skôr. Keďže nemám odvahu ju chytiť sama, rada by som sa od Vás dozvedela ktoré veterinárne pracovisko v Bratislave takúto pomoc ponúka. Inak Jackie nemá žiadne problémy s jedením a celkovo vyzerá spokojná. Len to jej oko mi robí starosti. A okrem toho aj u jej sestričky - ktorá je zvedavá a hravá - sa objavil podobný problém s očkom.
Anjika

Poslaťod MVDr. Jana Freyová » 6. Feb 2008, 14:50

Nepoznám žiadne veterinárne pracovisko, ktoré by malo čas a kapacity na odchyt mačiek, to skôr Slobody zvierat. Určite nie je podľa popísaných príznakov zdravá, u mačiek je typické, že oči reágujú na vnútorné infekčné ochorenie, takže sa zrejme jedná o celkový zdravotný problém, ktorý vyžaduje min. antibiotickú liečbu a to čím skôr.
Veterinárna ambulancia
Velehradská 8, Bratislava - Nivy
02/55960402
www.veterinka.sk
MVDr. Jana Freyová

Späť na VETERINÁRNA PORADŇA

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 26 hostia