ahojte všetci,
chcela by som sa s vami podeliť o fakt šokujúci zážitok.Dnes doobeda som bola ako obyčajne venčiť svojho hafana na hrádzi.Ako ho tam tak cvičím,všimla som si volne pobiehajuceho psa - v totálne zuboženom stave,krívajúceho na zadnu nohu.Nepodarilo sa mi ho privolat a okremmna nebol široko ďaleko nik,tak som zalarmovala slobodu zvierat. Po polhodinovom čakani sa objavila jedna mila pani s dcerou.Po hodine nahaňania sa nam spoločnými silami podarilo psika chytit - no najväčší šok,bol ked mi pani povedala,že včera tu zo slobodou zvierat chytali asi 30 psov,ktorých sa akasi chovatelka zbavila tým,že ich proste surovo vyhodila Vo svojom aute už mala aj odchytene šteniatko,ktorého som sa ujala a dúfam,že sa z toho najhoršiejo vystrábi,tak mi prosím držte palce A pokial chcete psíka,tak hor sa do slobody zvierat,majú ich tam neurekom.
Vazenej chovatelke,odkazujem nasledovne: Co ste to za clovek,ze mate to srdce vyhodiť take ubožiatka na ulicu,dúfam,že na Vas pridu a podaju trestné oznamenie!!! zaslužite si basu!!!