Cvičák v Dúbravke

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Cvičák v Dúbravke

Poslaťod Mirra Starr » 15. Máj 2007, 10:34

Neviete niekto o nejakom cvičáku v Bratislave v Dúbravke?

Ďakujem vopred za odpovede :) .
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Poslaťod evulkak » 15. Máj 2007, 11:01

V dubravke nie..ale viem ze je v DnV
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Mirra Starr » 15. Máj 2007, 11:17

Ani v Karlovej Vsi nie je žiadny?

Devínska sa mi zdá byť ďaleko, je taká odrezaná od ostatných častí a mohla by som tam chodiť len MHD-čkou.
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Poslaťod evulkak » 15. Máj 2007, 12:38

V karlovke urcite nieje tiez som hladala... aj ked mozem sa mylit.
Apropo este vzdy mozes skusit najst nejakeho trenera co bude chodit za tebou. akurat ta to asi vyjde viac.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Mirra Starr » 15. Máj 2007, 12:57

Evulkak,

dobre, že si načrtla aj finančnú otázku cvičáku - na súkromného trénera by som určite nemala peniaze.

Ja som si ani neuvedomila, že za chodenie na cvičák sa platí. Nevieš, koľko asi a ako často sa platí (či je to na hodinu, na týždeň alebo ako?)?
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Poslaťod evulkak » 15. Máj 2007, 14:11

Mne sa mari aj ked som si nie ista ze je to 1500 korun za zakladny kurz t.j. za stvrt roka.. 2x 2hodiny tyzdenne.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Tara » 15. Máj 2007, 14:14

U nas na cvicku sa plati do 18 rokov 500SK a dospely 1000SK na rok.
Tara

Poslaťod Mirra Starr » 15. Máj 2007, 15:06

Tak to nie je také zlé, ja som sa bála, aby to nebolo 10.000,- SKK :roll: .

Ja by som potrebovala taký cvičák, kde by to nebolo len o výcviku, ale aj o socializácií. Môj pes má základnú poslušnosť, ale je asociálny k niektorým psom, bol príliž skoro odstavaný od matky, tak asi neovláda určité pravidlá hierarchického spolužitia. Zaujímavé je, že na niektorých psov reaguje ukážkovo, k iným sa správa na druhej strane úplne bez úrovne - ťahá sa za nimi, kňučí ako besná, mieša v sebe pocity radosti a dominancie... Vôbec neviem, na základe čoho si vyberá, či bude daného psa ignorovať, alebo či bude robiť cirkus. Napríklad v čakárni u veterinára s nami nemôže byť žiadny iný pes, lebo ide strašne po ňom, je vtedy ako nepríčetná. Na druhej strane, keď nám nejaký cudzí pes chodí po záhrade, tak jej je to buď jedno, alebo ho len naháňa, ale nie je z neho taká pošastaná, ako keď ho stretne vo veterinárnej ambulancii alebo na ulici. Ak sa hára a nejaký pes ju obťažuje, tak ona sa postaví za neho a robí na ňom kopulačné pohyby ona. Nakryť sa nenechá, dá si ju len vylízať, a hneď potom skočí na toho nešťastníka a poriadne ho s prepáčením ošuká, kým neutečie. Malému šteniatku by neublížila, neublíži ani morským prasiatkam a potkanom, lebo to sú moji miláčikovia a tých ľúbi, je k nim nežná a ochraňuje ich. Ona je taká zmes protikladov presne ako jej panička :D .

Chcela by som s ňou chodiť do nejakej psej spoločnosti, kde by sa s nimi zoznámila a zistila by, že tí ostatní psy nie sú stvorenia z Marsu, ale také isté bytosti ako ona.

Keď bude Rudolf Desenský v okolí Bratislavy, tak ju chcem vziať na jeho sústredenie, on by jej určite pomohol, len ktovie, kedy to bude. Minule, keď to bolo niekde pri Senci, tak sme my sme boli mimo BA.

Sú aj také cvičáky, kde by sa dalo naučiť socializácií?
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Poslaťod evulkak » 15. Máj 2007, 15:18

tak myslim ze pre teba je cvicak ako vysity. byva tam dost psikov. pred samotnym cvicenim nechaju psy vybehat a vyblaznit aby potom pocuvali ked sa uz skutocne ide nieco robit.

kto je ten desensky este som o nom nepocula.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Mirra Starr » 15. Máj 2007, 15:44

Desenský je človek, ktorého veľmi-veľmi obdivujem, človek, ktorého túžim byť žiakom, ktorý túžim, aby bol mojím vzorom, chcela by som byť ako on. Je to psychológ psov, človek, ktorý dokáže prevychovávať beznádejných zabijakov, stratené existencie a zatratené psie duše.

Tu je link na jeho stránku:

http://www.psycholog-psu.com/
Obrázok užívateľa
Mirra Starr

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 50 hostia