dygova píše:musim povedat,ze na moju velku radost som majitelkou 7 tyzdnovej fenky shih-tzu,je uplne uzasna,len na nu nezabera nic,co sa tyka naucenia ju na cikanie na noviny.mate nejaky dobry tip?uz som ju par krat capla aj novinami po zadku aj zvysila hlas,ale nejak to nezabera.
fosilia píše:dygova píše:musim povedat,ze na moju velku radost som majitelkou 7 tyzdnovej fenky shih-tzu,je uplne uzasna,len na nu nezabera nic,co sa tyka naucenia ju na cikanie na noviny.mate nejaky dobry tip?uz som ju par krat capla aj novinami po zadku aj zvysila hlas,ale nejak to nezabera.
Na trhu mas niekolko pripravkou na ucenie steniatka mocit na spravne miesto. Staci hladat napr. v e-shopoch.
dygova píše:musim povedat,ze na moju velku radost som majitelkou 7 tyzdnovej fenky shih-tzu,je uplne uzasna,len na nu nezabera nic,co sa tyka naucenia ju na cikanie na noviny.mate nejaky dobry tip?uz som ju par krat capla aj novinami po zadku aj zvysila hlas,ale nejak to nezabera.
rybicka píše:Len mi teraz mala robi to, ze vzdy ked idem na wc ja, tak sa mi vycura pred dvere. Proste ide na zachod zarovno mna. Takze ked vyjdem von, tak uz len najdem mlacku-a to som nachystana, ze keby pockala 2 minuty, ideme von.
rybicka píše:Von treba chodit, lebo moja bola zatvorena len na dvore, kym som si ju priviezla a teraz sa mi vonku trasie od strachu, laka sa kazdeho suchnutia, kazdeho zvuku, boji sa uplne vsetkeho, psom, ludom aj pohybujucim predmetom sa vyhyba, takze momentalne mame sokovu terapiu, chodime do hlucneho mesta, kde ja sa tvarim uplne normalne a ju drzim, ze nesmie utekat, ze je to vsetko OK a nema sa coho lakat. Chodime tak tyzden, zatial s malym pokrokom, uz sa nelaka aut, ale vsetko ostatne je este tabu, tak sa to snad casom zlepsi.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia