Dávid_Bodnár píše:Michaela: Vis...keby Bígl nebol duric tak nemam nad cim rozmyslat...ale ked zachyti stopu tak...som skoncil...tak preto by som chcel nieco ine...Moc,moc by sme chceli Labradora ale pre jeho velkost to nieje mozne...A mam predstavu o psovi take ze: Labrador vo velkosti Bígla...
ked som bola dieta, mavala som pravidelne stavy lutosti, ze nemam psika a moji spoluziaci Ano. Teraz z odstupom casu som im za to vdacna.
Návštevu útulku príp. viacerých a rozhovor s ich správcami predom doporučujem. V útulkoch pomerne často končia psy "rozmaznané" deťmi, ktoré vyrástli a prestalo sa im páčiť byť večne nadrapovanou "hračkou". Tieto psy sa voči deťom správajú nepriateľsky až útočneNikka píše:Co tak navstivit utulok a vybrat si tam toho svojho spravneho psika?
anet píše:Nepisete vek deti ale ja osobne odporucam napr. kavaliera, jazvecika radsej dlhosrsteho, seltiu.
Myslim ze ludia maju mylnu predstavu o udrzbe hladkosrstych plemien. Strasne plznu, tie drobne ihlicky sa napichaju vsade. No, ale kto nemal hladkosrste plemeno i tak neuveri.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia