Na čo potrebuješ čuvača? Ak na prácu = stráženie, tak lepší výber vhodných pováh je medzi bez PP. Ak hoci iba na okrasu, najprv sa pokochaj cca 3-ročnými dospelými jedicami, aby si aspoň tušila čo môže vyrásť z roztomilého ťuťu-muťu šteniatka.Anja píše:ja bych radšej s PP...
Nuž neviem ako ty, ale ja som už poznal aj čuvača sťatého sekerou za útok na vlastného gazdu a nebol to útok za zlé zaobchádzanie. Proste psovi pravepodobne drblo z nedostatku vyťaženia a pomerne malého priestoru.rybicka píše:preco ty vies vzdy pisat len ustipacne a rypave odpovede? Preco ju odradzas, ked vie co chce a preco to chce...nie kazdy sa pyta po psovi len na okrasu a pre tutu-nunu...
Ani mi nepíš a zadováž si hoc troch. Tuším ani IW by sa podľa mena nemal vlka báť a na holiach by sa mohol cítiť ako rybka v bystej vode (nechlórovanej)rybicka píše:ja chcem napr. vlkodava-a za 3 tyzdne ho budem mat a nemam dovod ti pisat preco ho chcem, mam svoje dovody a ano je tam AJ to, ze je to pre mna nadherne a uzasne plemeno a taktiez viem, co to obnasa.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 54 hostia