únava?

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

únava?

Poslaťod evulkak » 26. Mar 2007, 16:04

máte niekto skúsenosti s tým, že váš psík je akoby malátny, stále by spal a nemá záujem sa hrať? všimla som si to u nášho drobca teraz cez víkend. Je ako spomalený film. ani ráno nevyskakoval že chce ísť cikať len si sadol a sedel alebo ležal. dokonca ani nevstal hneď ako ma videl že vstávam ja. Chorý by byť nemal, vyzerá zdravo, papať mu chutí. jediné čo ma trápi je ako je spomalený. Môže to byť zmenou počasia? alebo tým že celý víken pršalo?
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 26. Mar 2007, 16:21

Ahoj Evulka,
ja nevylucujem, ze to moze byt len naladou..ale to, ze papa a vyzera zdravo este nemusi nic znamenat..teda aspon u nas sa mi to potvrdilo...ja mam skusenost spred mesiaca, ze nas maly velky cert bol vonku ako zihadlo, jest mu chutilo /cim som sa upokojovala/,ale doma bol taky, ako pises ty - malatny, nechcel sa hrat a stale spal /co dovtedy nehrozilo../ ..proste nebol to on. zacala som ho blizsie sledovat - kazde jedno zaknucanie vonku i doma...nevedeli sme prist na to, preco taka zmena...vysledok - zapal kosti - panostitida vyskytujuca sa u rychlorastucich stencov..jasne, ze to nemusi mat tvoj psik, ale skus si ho blizsie vsimat, ci nevyhutas nejaky skryty problem, ako ja...drzim palce, aby to bolo len nieco chvilkove.. :)
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod evulkak » 26. Mar 2007, 16:53

Mna potom este napadlo ci to nemohlo byt nieco ako stres. Za dva dni sme mu dvakrat pristupili labku tak ze zreval ze tobolo pocut iste az k susedom. Aby som to specifikovala blizsie prvykrat ho pristupil sused ked vychadzal z vytahu. Samozrejme nepozera pod nohy ked este nema ani dvierka od vytahu otvorene. Necakala som to ani ja ani Arthur (vzdy sedava hned pri dverach a tlaci sa do vytahu). Tlacila som gombik na vytahu myslela som ze som ho privolala. Vo sne ma nenapadlo ze vo vytahu ide clovek. a Na druhy den rano som mu priskripla labku ja.. tiez vo vytahu. Bol hroze blizko steny a ked som nastupila ta plosina vo vytaku sa prevazila a pricvikla mu labu. Vsimala som si ho cely den ci nekriva alebo pacu nedviha. Ani jedno ani druhe.
Este ma napadlo ci to nemoze byt tym ze sme zmenili krmivo. Zda sa mi ze ma trosku tuhsiu stolicu. Zacala som mu do granul primiesavat este ine granule aby sme to trosku zäkcili.
Snad ked pridem domov bude uz zase nas vrtichvost.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 26. Mar 2007, 17:04

Jasne, aj to moze byt pricinou...ja som tiez zvazovala aj "psychicno"..nie len fyzicku stranku..drzim palce, nech sa coskoro vrati vrtichvost do starych kolaji.. :wink:
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod evulkak » 26. Mar 2007, 17:07

Ved napisem co a ako
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 26. Mar 2007, 17:10

jasne, daj vediet..
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod evulkak » 27. Mar 2007, 12:43

no tak uz sa mizda ze je normalny. Asi to bolo tym pocasim a chybali mu kamosi na hranie. Vcera sme stretli jeho lasku to ho asi vzpruzilo. A boli sme na dlhsej prechadzke.
Len tuto noc sa mi zdalo bud ze chrape alebo chrci. Nevedela som to rozoznat bol daleko a mne v noci prislo strasne zle takze som to nemala sancu zistit.
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 27. Mar 2007, 16:55

no tak to ti poviem,ako sme dopadli dnes my..maly mal uz druhy den teplotu..vcera sme dostali 2 injekcie, oddnes sme mali brat antibiotika...dnes rano mal vsak 40,1...isli sme k vetoske, tak ako vcera..nasledovalo sono, roentgen, 6 hodin bol napojeny na infuzii /vies si predstavit/, a este na zaver ako bonus 2 injekcie namiesto antibiotik...zajtra ideme znova, 2 injekcie su iste, infuzia podla rannej teploty..s najvacsou pravdepodobnostou je to spojene s tym zapalom kosti, ale musi sa presetrit vsetko, takze mam malu dusicku..strasne s tymi nasimi milacikmi..
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod evulkak » 28. Mar 2007, 8:19

Jani drzim Vam palce aby ste sa co najskorej vyliecili. :oops:
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 28. Mar 2007, 11:41

Dakujem Evulka..dnes sme mali ist opat na ifuzku, ale teplota sa neobjavila, tak sme dostali len antibiotika formou injekcie...zajtra ideme zase, ale snad uz to bude dobre...dnes je uz uplne iny ako vcera, zivsi, aj vonku sme boli..nechcem to zakriknut, ale snad je to uz na dobrej ceste...pa
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod Ivka » 28. Mar 2007, 18:49

Jani,

:( drzim velmi palce, aby sa amigo z toho cim skor dostal a tebe vela sil.
daj vediet ako sa dari.
Ivka

Poslaťod Jana K » 28. Mar 2007, 19:04

Dakujem moc Ivi za podporu...na jednej strane som rada, ze mu je uz lepsie, na druhej trpnem, ci je to najhorsie uz prec a stale ho sledujem. :( ..dam vediet, ako sme dopadli...dakujem..
Obrázok užívateľa
Jana K

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia