kúpa nemeckej dogy

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

kúpa nemeckej dogy

Poslaťod Lenka Mikšová » 25. Mar 2007, 22:37

kúpim sučku nemeckej dogy modrej bez PP po kvalitných rodičoch-šteniatko :) Ponúknite lenka.miksova@post.sk
Obrázok užívateľa
Lenka Mikšová

Poslaťod rybicka » 27. Mar 2007, 6:13

Ahoj, pozri nejake inzeratove stranky, typu bazos, ifauna. Tu na hlavnej stranke najdes asi len s PP. Su tu chs aj modrej dogy, ale s PP
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich
Obrázok užívateľa
rybicka

Poslaťod Lenka Mikšová » 27. Mar 2007, 11:47

Ahoj rybička,pozerala som už veľa stránok,ale zatiaľ som nič nenašla. Díki
Naposledy upravil Lenka Mikšová dňa 27. Mar 2007, 23:12, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
Lenka Mikšová

Poslaťod rybicka » 27. Mar 2007, 12:12

Lenka to akoze chcete spolocnicku pre psa s tym, ze ju nebudete strazit pri harani a pri prvom harani ich nechat spolu? Ved ta fenka bude mat pri prvom harani cca 10 mesiacov, je nerozumne, aby ste ich spolu nechali v takom skorom veku, takze tak ci tak ju budes musiet strazit. Podla mna je teda uz lepsie mat fenku s PP a uchovnit ju-je mozne ju uchovnit vo veku 15-18 mesiacov myslim, ako ostatne feny. Staci niekolko vystav-kedze sa mi zda, ze doga nie je pracovne plemeno...takto ked budete mat fenku bez PP a nebudete ju pri harani strazit, tak Arthurko si sice uzije, ale vy budete mat steniatka, ktore budu bez PP a take sa - obzvlast u nemeckej dogy velmi tazko predavaju. A ak chcete spolocnicku pre Arthura, tak si kupte s PP. uchovnite ju a zalozte chovnu stanicu. Ked tak pozri na klub nemeckych dog www.nemecka-doga.cz, alebo na http://www.caramba.cz/page.php?PgID=930 na sekciu nemecka doga. Naozaj si myslim, ze pre psa s PP je dobra spolocnicka fena s PP. A zo ziadnej feny spolocnicky, ked ju nechas pri harani bez dozoru so psom nebude len spolocnicka, ale nakoniec aj psia matka, a to by som aspon ja osobne aspon chcela mat pod kontrolou, kedy to bude... 8)
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich
Obrázok užívateľa
rybicka

Poslaťod Tara » 27. Mar 2007, 14:26

Ano ja si tiez myslim, ze to nie je najlepsie riesenie...my mame tiez doma psa a sucku, NO a BSP a obidvoch s PP. Ked sme brali sucku, tak vsetci hovorili, ze to bude hroznee, ked budeme mat psa a sucku, ale ja som tomu neverila. A teraz psik ma 4 a sucka 2 roky, prve haranie uz mame davno za sebou a vsetko je v pohode. :wink:
Tara

Poslaťod Lenka Mikšová » 27. Mar 2007, 23:05

Ahojte,nemyslela som to tak,že budeme sučku bez PP nakrývať hocijako,veď chceme si ju kúpiť ako ďalšieho miláčika do rodiny. Viem,že bolo by lepšie riešenie s PP,uvidíme ako sa rozhodneme sami ešte nevieme.
Obrázok užívateľa
Lenka Mikšová

Poslaťod rybicka » 28. Mar 2007, 7:40

Lenka, naozaj ti radim s PP, navyse mas istotu, ze je to NAOZAJ modra doga...Arthura mozes uchovnit a kym uchovnis fenku, tak by ste ho mohli ponukat ako psa na krytie, neskor po uchovneni fenky si zalozit chovnu stanicu. Naozaj je to lepsie riesenie :wink:
Obrázok užívateľa
rybicka

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia