Lenka to akoze chcete spolocnicku pre psa s tym, ze ju nebudete strazit pri harani a pri prvom harani ich nechat spolu? Ved ta fenka bude mat pri prvom harani cca 10 mesiacov, je nerozumne, aby ste ich spolu nechali v takom skorom veku, takze tak ci tak ju budes musiet strazit. Podla mna je teda uz lepsie mat fenku s PP a uchovnit ju-je mozne ju uchovnit vo veku 15-18 mesiacov myslim, ako ostatne feny. Staci niekolko vystav-kedze sa mi zda, ze doga nie je pracovne plemeno...takto ked budete mat fenku bez PP a nebudete ju pri harani strazit, tak Arthurko si sice uzije, ale vy budete mat steniatka, ktore budu bez PP a take sa - obzvlast u nemeckej dogy velmi tazko predavaju. A ak chcete spolocnicku pre Arthura, tak si kupte s PP. uchovnite ju a zalozte chovnu stanicu. Ked tak pozri na klub nemeckych dog
www.nemecka-doga.cz, alebo na
http://www.caramba.cz/page.php?PgID=930 na sekciu nemecka doga. Naozaj si myslim, ze pre psa s PP je dobra spolocnicka fena s PP. A zo ziadnej feny spolocnicky, ked ju nechas pri harani bez dozoru so psom nebude len spolocnicka, ale nakoniec aj psia matka, a to by som aspon ja osobne aspon chcela mat pod kontrolou, kedy to bude...
Zaujíma ma uplne všetko o psoch. Mam 2 milacikov, krizenku husky a vlkodavku. Zboznujem ich