Cestovanie so psíkom

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Cestovanie so psíkom

Poslaťod Saskia » 6. Mar 2007, 14:24

Ahojte, potrebovala by som poradiť od niekoho z vlastnej skúsenosti, čo všetko potrebujem absolvovať so psíkom ked s ním plánujem výlet do UK?(Londýn) Skutočne by som ocenila, keby to niekto celé rozpísal (čím všetkým je potrebné prejsť, nie len dal odkaz na link, niekam z čoho sa nedá vysomáriť :( )
Veľmi by mi pomohlo, keby niekto napísal konkrétne čo všetko potreboval pri tejto ceste, akékoľvek rady a tipy!
Okrem toho by som sa potešila aj konkrétnym aerolinkám ktoré prevážajú psíkov do UK!
Vopred Vám veľmi pekne ďakujem, na výlet sa síce chystám až v lete,ale ževraj toto bude zdĺhavý proces, preto sa informujem radšej dopredu!
Obrázok užívateľa
Saskia

Poslaťod evulkak » 6. Mar 2007, 14:28

neviem ti v tomto poradit... no predstava ze by som svojho psika mala strcit do prepravky a dat do batozinoveho priestoru ma od cestovania lietadlom velmi odraduje. Mas to dobre rozmyslene?
Obrázok užívateľa
evulkak

Pre:evulkak

Poslaťod Saskia » 6. Mar 2007, 14:40

Asi som zabudla napísať že mám Yorkinu, takže s prepravou by to nemalo byt až take drastické, kedže psa do 5 Kg si ževraj môžeš nechať v prepravnej taške pri sebe v lietadle, si myslím že ked vydrží cestu autom z BA do KE (aj ked s prestávkami na cikačky a vodičku) tak dve hodky v lietadle prežije tiež! :P
Obrázok užívateľa
Saskia

Poslaťod evulkak » 6. Mar 2007, 17:32

Jááj tak to je v pohodke.
Viem ze si nechcela sajty ale ... http://www.dogspsy.estranky.cz/clanky/c ... -lietadlom
Obrázok užívateľa
evulkak

To:evulkak

Poslaťod Saskia » 7. Mar 2007, 11:18

Ďakujem, za stránku, škoda len že to nikde nechcú poriadne rozpísať čo vlastne ten psík všetko musí mať absolvované aby do toho lietadla mohol! :(
Obrázok užívateľa
Saskia

Poslaťod Lenka Mikšová » 7. Mar 2007, 11:36

Ahoj moji známi taktiež cestujú so psíkmi do zahraničia, a preto viem,že psík musí v prvom rade absolvovať kompletné vyšetrenia u veterinár,ktoré platia určitú dobu do odchodu. Určite by si sa mala poradiť so svojím veterinárom aj ohľadom čipovania(neviem či ho psíka má/
Myslím,že cestu lietadlom psík určite zvládne lepšie ako cestu autom,ale mala by si zistiť cez spoločnosť,ktorou letíš ako je to presne s prepravou psíka aj keď len do 5 kíl,aby si nebola zaskočená.
Obrázok užívateľa
Lenka Mikšová

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 30 hostia