Nikoho neurazam, kazdy snob nema psa
, no nie, kazdy PP s kt. som sa doterazl stretol bol taky temperamentny bez prejavenia citov /cest vynimkam/ dokonca aj moj, za to doma mam 9r. orecha a to je uplne nieco ine, s toho laska uplne srsi
...netvrdim, ze kazdy PP je taky, ale je to moj nazor... kt. si ako ty poviem, je mi uplne jedno okolo coho sa svet toci /okolo mna urcite nie/. Krmivo je ina vec, aj ked mam orecha kupujem mu to nejalepsie, je to o laske - predsa aj ty kupujes to najlepsie osobam, kt. mas rada
Cena psa je ina wec, preco by som mal dat napr. 18000 za preslachteneho NO s dojeb**** zadnymi nohami este sa len narodil, ked mozem dat 3500 za steniatko z neakou tou chybickou krasy /asi sa mu spravil flak na riti, kt. je proti predpisom....
/
Asi tak.... myslim, ze este stale je sloboda prejavu
PS: Ked sa vam to neoplati tak to nerobte! Naco ich chovate. Skuste vy stale kazdy rok rodit...
. myslite, ze vasim psov je chov steniat prijemny? Mozno aj tak s toho 1/3 skonci bohvie kde, lebo majitelov prestane bavit... - Bud to robte z lasky preto, ze vas to bavi a samozrejme s neakym tym prilepsenim, alebo to nerobte vobec a prestante sa stazovat...