cena SBT na SLOVENSKU

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

cena SBT na SLOVENSKU

Poslaťod jana belopotocká » 13. Feb 2007, 16:00

Som chovatelka STAFFORDSHIRE BULLTERIER.Mám doma dve sučky a psíka.1sučka ma stála14000,-korún českých,2sučka ma stála18000,-Kč a psík ma stál 20000,-Kč. Mala som tento rok s mojou fenkou šteniatka.No hnevá ma to, že /niektorý/ Slováci by toto plemeno chceli skoro zadarmo. No a nakoniec som ich predala skoro pod cenu. Nechcem na tomto plemene zbohatnút ,ale velmi rozmýšlam nad tým či moju dalšu sučku dám napáriť. Ved je to krásne, inteligentné plemeno milujúce ludí a má svoju cenu.
JE mi to lúto.
Dobrý večer pozívam Vás, na stránky venované
plemenu stafordšíre bulterier na /www.feithful.com/ máme na predaj šteniatka. s pozdravom Belopotocká
jana belopotocká

Kvalita

Poslaťod fosilia » 13. Feb 2007, 17:40

Janka mozno si nemala stastie ale poznam dost chovatelov, ktorí za kvalitu vedia aj zaplatit.
Obrázok užívateľa
fosilia

Poslaťod SH a perzska macka:) » 13. Feb 2007, 18:22

mala si si trvat na svojej cene, ak cena zodpovedala kvalite steniatok...
ak si brali na maznacika tak je napr. steniatko lacnejsie, ak na vystavy+chov tak za taku sumu si ho mala predat na akej si trvala... alebo ved sa da dohodnut aj na niakych splatkach s bud. majitelom... ludia podla mna kupia aj za vyssiu cenu, ved aj ty si tak v podstate kupila svojich hafanov :wink: nabuduce si trvaj na svojej cene (al. niakej dohode), a ty spravni majitelia steniatka sa urcite najdu :wink:
SH a perzska macka:)

Poslaťod dexter13 » 13. Feb 2007, 19:01

Hm, pekne pohorsenie :D, ale musim s nimi suhlasit, ani ja by som za psa nedal viac ako 5000,-, dal som 3,5 a aj to som olutoval, najlepsi je orech za 500,- z utulku a basta, aj tak tie najdrahsie psi su studene slachticke cumaky z rodokmenom, nemam rad ludi snobov a to iste plati u mna pre psov :twisted: ....sorry, moj nazor
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod Jaro » 13. Feb 2007, 19:34

nechcem nic namietat ja som tiez za psa zaplatil viac ako 10 000kc ale ak uz chystam vrh tak si treba aj zistit ci bude o steniatka zaujem ak sa budu pohybovat v takej cenovej relacii . tot len moj postreh , nic v zlom .

ps. cim bohatsi kupujuci tym lakomejsi som zistil .
Obrázok užívateľa
Jaro

Poslaťod Lada » 13. Feb 2007, 20:32

Myslím si, že tieto psíky si čím ďalej tým viac získavajú svoju obľubu a záujem. Ešte neviem ako dopadneme my s Fančou, keď vyrastie a bude mať tiež šteniatka. Skús si dať inzerát hneď po krytí a aktualizovať ho aj na českých chovateľských stránkach, príp. si daj vytvoriť svoje stránky. No ja osobne, keď som hľadala šteniatko tak som nemohla nikde naraziť na sučku k odberu a tak strašne som ju už chcela, že som si ju nakoniec priviezla až od Prahy.
Janka nevieš prečo sa mi nedá otvoriť ďalej tvoja stránka? Je tam len úvod a kniha návštev.
Lada

Poslaťod Lada » 14. Feb 2007, 22:06

Dexter. Neviem, či chceš urážať ľudí, čo majú psa s PP a nazýavš ich snobmi a psov s PP studený čumák.

PríspevokZaslal: Ut február 13, 2007 7:01 pm Predmet:
Hm, pekne pohorsenie Very Happy, ale musim s nimi suhlasit, ani ja by som za psa nedal viac ako 5000,-, dal som 3,5 a aj to som olutoval, najlepsi je orech za 500,- z utulku a basta, aj tak tie najdrahsie psi su studene slachticke cumaky z rodokmenom, nemam rad ludi snobov a to iste plati u mna pre psov Twisted Evil ....sorry, moj nazor

Píšeš v téme krmivá aké kvalitné a drahé krmivo uznávaš. A za cenu za psa nie si ochotný trocha prihodiť? Ja mám psa s PP a nejdem sa sem do krvy hádať či je lepší ten či oný, každý nech si vyberie. Tiež nie som pracháč na psa som si požičala. A ta moja či je studený čumák? To by si mal vidieť aký je to milý a prítulný pes. Svet sa netočí len okolo tvojeho názoru.
Lada

Poslaťod Lenka Mikšová » 15. Feb 2007, 17:14

No veru je na smiech,za aké peniaze,by niektorý nový majitelia chceli kúpiť psa s PP a pritom si neuvedomujú,čo obnáša nielen dochovanie šteniatka,ale hlavne psa,ktorý dorastá a potrebuje kvalitné krmivo a lekárske vyšetrenia. Chovateľa psa to stojí nemalé prostriedky a do budúcnosti sú to nemalé výdavky. Ja chovám nemeckú dogu a len krmivo nás stojí 2000,- mesačne... Sme ochotný platiť za kvalitu krmiva,lebo tak ako si niekto kúpi psíka s PP musí rátať s určitými výdavkami,nielen za šteniatko,ale aj za ostatné. Nech si ľudia prerátajú aj to čo to stojí majiteľa a potom nech zvažujú,či ho budú zjednávať o cenu,pretože toto určite nie je zárobková činnosť pre majiteľa psa,len možno vrátenie nejakých investícií...
Obrázok užívateľa
Lenka Mikšová

Poslaťod dexter13 » 15. Feb 2007, 17:49

Nikoho neurazam, kazdy snob nema psa :lol: , no nie, kazdy PP s kt. som sa doterazl stretol bol taky temperamentny bez prejavenia citov /cest vynimkam/ dokonca aj moj, za to doma mam 9r. orecha a to je uplne nieco ine, s toho laska uplne srsi :oops: ...netvrdim, ze kazdy PP je taky, ale je to moj nazor... kt. si ako ty poviem, je mi uplne jedno okolo coho sa svet toci /okolo mna urcite nie/. Krmivo je ina vec, aj ked mam orecha kupujem mu to nejalepsie, je to o laske - predsa aj ty kupujes to najlepsie osobam, kt. mas rada :)

Cena psa je ina wec, preco by som mal dat napr. 18000 za preslachteneho NO s dojeb**** zadnymi nohami este sa len narodil, ked mozem dat 3500 za steniatko z neakou tou chybickou krasy /asi sa mu spravil flak na riti, kt. je proti predpisom.... :roll: /

Asi tak.... myslim, ze este stale je sloboda prejavu :wink:

PS: Ked sa vam to neoplati tak to nerobte! Naco ich chovate. Skuste vy stale kazdy rok rodit... :lol: . myslite, ze vasim psov je chov steniat prijemny? Mozno aj tak s toho 1/3 skonci bohvie kde, lebo majitelov prestane bavit... - Bud to robte z lasky preto, ze vas to bavi a samozrejme s neakym tym prilepsenim, alebo to nerobte vobec a prestante sa stazovat...
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod Lada » 15. Feb 2007, 19:50

Dexter, neviem ale určite sa nepredávajú vlčiaky s PP za 18000 čo majú nejakú vadu to potom bude bez PP a lacnejší nie?
Alebo si hádam myslíš, že čistokrvné psy s PP, na ktorých niektorí ľudia produkujú šteňatá bez PP majú inú povahu, keď šteňatá potom PP mať nebudú?
Už keď mám mať čistokrvného psa, tak nech to mám aj na papieri a nech to stojí zato.
Nebudem sa potom hádať, že mám také plemeno, keď to v podstate nieje ani zďaleka pravda ako sa niektorí domnievajú.
A čo povieš na to, že sa psy s prejavmi agresie vylúčujú z chovu. To je podľa teba dobrá povaha?
Mám rada všetky psy aj oriešky ale rozhodla som sa tak ako som sa rozhodla.... :wink:
Lada

Poslaťod dexter13 » 15. Feb 2007, 20:14

Nie, predpisovy NO ma zadok o dost nizsie ako chrbat, vyzera ako by mal podrazene nohy - jednoducho je to kvalifikacia, je jedno, ze maju nabeh na choroby klbov a po 7rokov im odidu zadne nohy.... preto som si vybral radsej bez PP a nohy ma Ok.

Ja nechcem odsudzovat ziadneho chovatela, alebo nedajboze sa do vas navazat /sak by ste ma tu ukrizovali :lol: /. Ja len hovorim, ze predsa ked zacinas s chovom vies do coho ides... a ked sme u krmiv, ved tiez s toho ma kazdy registrovany chovatel vyhody od smrtelnikov, ved take zlavy ako maju niektory chovatelia na krmiva nedostane ani predajca v petshope a samozrejme odber priamo od zdroja.

A hey aj ja mam rad orechov /hlavne mojho/ + moju fenecku NO /ano aj ked je studeny cumak mam ju rad/, ale bohuzial ako hovoris moze mat 18000 pes vadu, nedavno jej zomrel kamarat z vycviku na nejaku vrodenu vadu s klbami.... :cry: - bol s PP za tusim cca 18000...

tot moj nazor no, viem ze sa vam nepaci... :D
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod Lada » 15. Feb 2007, 20:22

Aj moj studený čumák je krásny a tučný ako čínske prasiatko. Keď vyrastie dáme na pekáč :lol: :wink:
Lada

Poslaťod dexter13 » 15. Feb 2007, 20:52

:lol: musis sa rozhodnut co chovas, veprika alebo hafa. A co sak dobre ziveny, nie?

Este som zabudol k tej agresivite, myslim, ze s casti je to dobre, ale predovsetkym za agresivitu psa moze majitel - ako ho vychova, co mu dovoli, ci u nho podpori prir.pud dominancie alebo ho utlmi atd. Bojovym plemenam kazia meno mlady zasrani, kt. Maju psa len na frajerinu a agresivne prvky, a pri tom su to tak uzasny psi - a media a dementi s nich robia netvorov!
Minule som isiel s bratovov dogov len na okraj mesta, div ze ma ludia nezabili, ze aka nehoraznost. Pritom ten "velky macko" by pre deti a ludi aj zomrel. Taky je slovensky lud!
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod Michaela » 16. Feb 2007, 21:08

dexter13 pisal:
najlepsi je orech za 500,- z utulku a basta

nemusi byt za 500 :D mozu byt aj za 300 aj za 150 alebo 200 :wink: a mojej kamosky starka predava NO bez pp za 1000 :wink:
Michaela

Poslaťod dexter13 » 16. Feb 2007, 22:58

No mas pravdu :D

no ved taky su nay, ale co tolko zmurkas :oops: :wink:

:D Ale ne, moja v podstate s pp, kt. Som nevybavil, takze je bez :)
Obrázok užívateľa
dexter13

Ďalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 41 hostia