od harissonka » 9. Jan 2007, 10:02
Boze ludkovia tomu neuverite. ZAZRAKY SA DEJU.
Prave o pol druhej t.j. teraz o poldruhej rano mi volali, ze Eliska sa VRATILA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trvalo jej to sice par dlhych hodin, ale cestu nasla. Samozrejme ze u nich rovnako ako u nas nikto nespal a nasa mila Eliska zastala pred branou rodinneho domu kde byva a zastekala. Nely (druhy psik) ju pocula a to uz bolo potom len radosti. V zivote by ma nenapadlo, ani asi nikdy nepochopim ako sa to male, mlade 7 mesacne stvorenie po nahanacke s cudzim psom cele vystrasene dokazalo dostat tam kam teraz patri " kde je jej domov". Mne uz v hlave bezali tie najhrozivejsie pribehy jej konca. Tula sa v zime, dazdi, nevie kde je a nevie kam ma ist .... A ona nasla v sebe a v svojom malom srdiecku tolko odvahy a rozumu, ze nasla svoju rodinku. Asi jej anjelicek sedel na pleci :] inak neviem.
MAjte sa krasne a moc dakujem, ze ste mi POMOHLI. Mozno to ju priviedlo domov :] Este raz dakujem, ste kamarati.
PS>
Ako nas priatel sa uz narodi, jeho oci su este zalepene a on uz v nas veri, dokonca este pred narodenim je nam uplne odovzdany.
Pes ma jediny ciel VENOVAT SVOJE SRDCE.
Ktokolvek si moze mysliet, ze si nikto, TVOJ PES VIE ZE SI STREDOBODOM VESMIRU.
JE TVOJ PRIATEL, TVOJ PARTNER, OBRANCA, TVOJ PES. TY SI JEHO ZIVOT, JEHO LASKA, JEHO VODCA. BUDE TVOJ VERNE A UPRIMNE AZ DO POSLEDNEHO DYCHU. DLHUJES MU BYT HODNY TOHTO ZBOZNOVANIA.
DAKUJEME.