...repr^zent píše:Je to zle
je to ešte horšie.....
.. v ktorých sa napr. nechajú prekvasiť a pália sa až potom na tzv. extrementovicu používanú hlavne v kozmetickom priemysle na bradaviceasitak píše:Psie exkrementy sú brané ako nebezpečný odpad, a tak s ním treba aj nakladať. Nemôžu sa hádzať do normálnych odpadkových košov ale len tých čo sú na takýto účel určené..
v com su psie hovna nebezpecnejsie ako ludske, ak je pes pravidelne odcervovany, ak dostava kontrolovanu stravu, teda nezerie ziadne odpadky atd. A teda neviem si predstavit ziadnu mamicku, ktora pri pouzivani dnesnych modernych jednorazovych plienkach z nich oddelovala hovno, separovala ho v nejakej nadobe a potom odvazala do spalovne nebezpecneho odpadu. Realita je taka, ze spolu s plienkou konci v komunalnom odpade, ale to uz nikomu z tych, co vymyslaju zakony nevadi...asitak píše:Psie exkrementy sú brané ako nebezpečný odpad, a tak s ním treba aj nakladať. Nemôžu sa hádzať do normálnych odpadkových košov ale len tých čo sú na takýto účel určené. ...No a ak spaľovať tak jedine v spaľovniach nebezpečného odpadu.
ver tomu, ze ak by ti to sused priamo nepovedal, ani by si o tom nevedel...asitak píše:Ale ak by mi nejaká hromada hovien horela vo vedľajšej záhrade...
asitak píše:Psie exkrementy sú brané ako nebezpečný odpad, a tak s ním treba aj nakladať. Nemôžu sa hádzať do normálnych odpadkových košov ale len tých čo sú na takýto účel určené.
zopz píše:Ako nebezpecny odpad su brane z jedineho dovodu - mozu byt po psovi s parvo alebo inymi infekcnymi chorobami.
Konecne napad, ako zarobit na psoch... Budem to ponukat ako novu specialnu africku kuru s omladzujucim ucinkom... Uz vidim stare damy nemeckeho povodu, ako sa kupu v Ebisovych vonavych honenkach...Fanny píše:Beira a co keby si to ponukla navstevnikom kupelov ? ved vy tam mate vsetko liecive
Povodne som to chcela nazvat Kam s hovnami, ale predpokladala som, ze by ste to mohli povazovat za temu pre asitak, tak som dala radsej poetickejsi nazov Hovienka...Zolo píše:zopz píše:Za chvilu ti tu da asitak prednasku ako Jaro hovienka po svojom psovi nechava v lese.
Prečo by neprispel? Názov témy je dobrý
beira píše:[ Uz vidim stare damy nemeckeho povodu, ako sa kupu v Ebisovych vonavych honenkach...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 9 hostia