nenavidim ludi!!!!!!!!

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod eva_ivan » 24. Nov 2007, 9:55

Amaguk píše:do Auparku so psom mozes, ale inde je to fakt bieda...
lenze na druhej strane, co s takym psom v podniku, vsakze? :wink:
ja nasho radsej poriadne vybeham a unavim, pekne doma napapaneho ulozim a mozem sa ist socializovat zase ja :wink: :D

so psom mozes ist napr aj do Shopping palace na zlatych pieskoch alebo do Kika, s Rodou chodime bezne aj do obchodov
a v lete hocikde na terasu, uz aj v takom "meste" ako je zvolen nam casnik donesie bez poziadania misku s vodou a usadi nas na menej frekventovane miesto, aby mala klud :wink:
eva_ivan

Poslaťod emor » 24. Nov 2007, 20:00

8) do shoping centier nam chodit netreba.. a uz vobec nie zo psom ale ked sa nam chce zajst aj tam kde lyzuju lamy a nechceme sa vysporaduvat s otazkami preco ten nema kosik riesime to takto. a je vymalovane. kazdy sa chce s nami fotit miesto hadania sa.
http://www.emor.estranky.cz/fotoalbum/v ... riginal/93
Naposledy upravil emor dňa 24. Nov 2007, 20:34, celkovo upravené 5
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod DKo » 24. Nov 2007, 20:19

emor píše:http://www.emor.estranky.cz/fotoalbum/volny-cas/chorvatsko-2007/original/93
dobrý terč 8)
DKo

Poslaťod emor » 24. Nov 2007, 21:03

cifix..asi som riadny noob.. ale nejde mi to sem hodit cez Obrázok

dusan kde je xyba.?daj ftip.! :idea: :arrow:
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod janka_b » 25. Nov 2007, 1:05

Mary píše::lol: :lol:
-dieta:jeeej mami tiger
-jeho mama: to nie je tiger,ale psik
- a ja: :mrgreen1:

:D :D :D :D :youarenumberone: :mrgreenyes:
janka_b

Poslaťod Van » 26. Nov 2007, 1:59

raky píše:Aj s velkým? Viem, že Baumax a Hornbach sú v pohode... a ak povieš yes, tak hop a už som tam...
sestru s ridgebackom a mna s flatom este nevyhodili, ale problem je, ze inde ako do zvieracieho (myslim, uz samostatne obchodiky) ta nepustia tak ci tak... :roll: takze som to vyuzivala na prechadzky vramci navykania si na ruch, vela ludi, eskalator a pod.
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod Van » 26. Nov 2007, 2:01

...repr^zent píše:...je vela psickarov (ano psickarov, lebo psiar :D si na to da pozor) ....
:lol: :lol: :lol:
Mudro pises Van, ale na tomto sa budem smiat hodne dlho. :wink: [/quote] preco? nejaka som nedochapava dnes a v tuto hodinu...ale mne sa ten vyraz zacina tusim pacit :D
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod Van » 26. Nov 2007, 2:08

...repr^zent píše:Inac mi trpime akutnym nedostatkom malych deciek 2-5r. Mamky sa boja, budem to musiet nejako riesit.
pozyvam ta k nam do "rychloparku" (rozumej taky mini, vhodny na kratke pobudnutie vonku), mame tu take dve "tyrane" :D jedna je na prvom stupni zakladnej a ta druha by mohla byt v hornom limite tebou spomenuteho...tyrane preto, ze ked vidia psov, uz sa rutia s krikom a nezbavis sa ich, kym neodides...a zjavne nemaju problem so ziadnym druhom... a ak tvoj pes rozumie suslavym povelom hovorenym ako zaseknuta LP, tak sa ich tak skoro nezbavis a budu "buzerovat" jedna radost :D Nastastie, uz som sa naucila ako si psa chranit v psychickom zdravi pri nich...fungujeme na posunky, vtedy ich buzerovanie rychlo prejde, lebo pes robi hned co ma a to uz nie je predsa ono :D

...repr^zent píše:Deti inac hrozne lubi. "Na ranajky, obed aj veceru." :lol:
tie mnou vyssie spomenute mu aj ugrilujem, len nech si pochuti :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod Van » 26. Nov 2007, 2:17

emor píše:cifix..asi som riadny noob.. ale nejde mi to sem hodit cez Obrázok

kde je xyba.?

medzi klavesnicou a stolickou :lol:

Obrázok
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod ...repr^zent » 26. Nov 2007, 4:38

emor píše:cifix..asi som riadny noob.. ale nejde mi to sem hodit cez Obrázok

Musis kopirovat adresu obrazku. :wink: http://www.emor.estranky.cz/archiv/ifile/93.jpg
Van píše:pozyvam ta k nam do "rychloparku" ....
Ved uz by bolo nacase dobehnut. Dufam, ze Ron uz "nechrchle". :D
Aj psy maju zle dni, mozno dnes je ten den a ja som ten pes!
Warriors
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod raky » 26. Nov 2007, 10:20

Van píše::roll: takze som to vyuzivala na prechadzky vramci navykania si na ruch, vela ludi, eskalator a pod.

Skúsim presne na tento účel, práve dospievame a v prírode toľko ľudí nie je. Nechcel by som niečo zanedbať a potom byť prekvapený, že sa čierna bosorka na niekoho zavesila.
Obrázok užívateľa
raky

Poslaťod mairi » 26. Nov 2007, 10:32

my ked chodime do auparku, spravame sa jednoducho tak ze vsetko co nie je zakazane je dovolene, takze ak nie je na nejakom obchode znacka zakaz vstupu so psom, jednoducho vkracame dnu akoby sa nic nedialo, nech sa len ludia obzeraju. Mna zatial nikdo nevyhodil odnikial, a to chodime s kamoskou s troma psami.
Obrázok užívateľa
mairi

Poslaťod raky » 26. Nov 2007, 10:52

Určite skúsime, inak v Hornbachu sa jej v celku páči, hlavne keď môže prenuchať krmivo pricucnutá spôsobom vysavač...
A takto vždy niečo dostane, tak sme ju priúpravovali na výstavy, aby nebola prekvapená z ruchu okolo kruhu.
Obrázok užívateľa
raky

Predchádzajúci

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 61 hostia