Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod rUM^pEL » 18. Okt 2007, 22:45

jaaaaj aha...rozmyslal som ze ci to nahodou nebolo to ale potom ze ci aj nie to o ubitom psovi takze racej som sa spytal...
Even through it all.The betrayal.The hate.The abuse.We still find it in our hearts to love you again.How do we do it, you ask?Simple.It's because we are PIT BULLS!!!
Obrázok užívateľa
rUM^pEL

Poslaťod ...repr^zent » 5. Nov 2007, 20:52

Tak ho magora chytili. Hrozi mu rok vazenia. :wink:
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod emor » 5. Nov 2007, 21:10

konecne by mohol nekto odsediet si za TC tyrania zvierat. bulvar naj si zgustne a konecne sa kdekomu otvoria oci.
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod Amaguk » 5. Nov 2007, 21:14

...repr^zent píše:Tak ho magora chytili. Hrozi mu rok vazenia. :wink:

odkial vies?
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod tigricka » 5. Nov 2007, 21:55

Bolo to v správach. Ja by som utrepala jeho, sviniara zakompelovaného.
tigricka

Poslaťod Amaguk » 5. Nov 2007, 22:05

tigricka píše:Bolo to v správach. Ja by som utrepala jeho, sviniara zakompelovaného.

ja by som mu tiez najradsej slahla lopatou po gebuli.

volajako som to v tych spravache nezaregsitrovala, asi to neslo na vsetkych kanaloch.

takze mu "hrozi rok vazenia"? ako poznam nase sudy, zrejme zostane len pri tej hrozbe :evil:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Kaca » 5. Nov 2007, 22:37

ako poznam nase sudy, zrejme zostane len pri tej hrozbe

obavam sa, ze mas pravdu :(
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod Zolo » 5. Nov 2007, 22:41

Koľko sa takýchto prípadov odohrá na Slovensku možno denne, akurát, že si to nejaký úchyl nenatáča, tak sa o tom nevie...
Zolo

Poslaťod Mary » 5. Nov 2007, 22:56

jo aspon ho chytili.....nuž čo by som mu ja urobila :twisted: :twisted: :twisted: :idea:
Obrázok užívateľa
Mary

Poslaťod emor » 5. Nov 2007, 23:35

:twisted: ja by som mu dal natvrdo 6mesiacov.a paradnu publicitu... ako odstrasujuci priklad. nech si ludia neziju v povedomi ze mozu hocico...
Obrázok užívateľa
emor

Poslaťod ...repr^zent » 5. Nov 2007, 23:51

Budeme radi, ak dostane natvrdo aj 3 mesiace. Najskor to aj tak skonci podmienkou. :evil:
Mozno by nebolo od veci ho vysetrit, zavriet, a este aj nariadit ustavnu liecbu. :twisted:
Zolo píše:Koľko sa takýchto prípadov odohrá na Slovensku možno denne, akurát, že si to nejaký úchyl nenatáča, tak sa o tom nevie...
Pre vystrahu tym anonymnym. :wink:
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod Ares » 6. Nov 2007, 3:11

Ved zabil nevinneho psika ktory nic nespravil. Par mesiacov nic nie je. Odstrasujuce by bolo tak 5 rokov natvrdo bez vynimky! Potom by si viac ludi rozmyslelo ci to budu robit a este aj natacat a chvalit sa tym! A zevraj je to milovnik zvierat. To bolo velmi vtipne,ale akosi sa mi nedalo zasmiat!!! xxxxxx su to! Mohol by to dostat nejaky sudca co ma doma nejakeho psa a dat mu najvyssi mozny trest!!!
Obrázok užívateľa
Ares

Poslaťod Nils » 6. Nov 2007, 8:57

emor píše::twisted: ja by som mu dal natvrdo 6mesiacov.a paradnu publicitu... ako odstrasujuci priklad. nech si ludia neziju v povedomi ze mozu hocico...

veru! a spoločnú celu so stodvadsaťkilovým kamarátom, ktorý je už dlho bez ženy...obrobil by ho tak, žeby na to dosmrti nezabudol :twisted:

inak - celé info:

5. novembra 2007 12:08
Polícia vypátrala 20-ročného mladíka, ktorý v júni v oravskej obci Rabča údajne utýral na smrť nemeckého ovčiaka. Násilník podľa polície za miestnym poľnohospodárskym družstvom kovovou tyčou opakovane psa udrel po krku, následkom čoho zviera napokon zahynulo.
Záznam z týrania psa sa objavil aj na internete. Mladíkovi hrozí v prípade dokázania viny pred súdom ročné väzenie. Informovala o tom zástupkyňa policajnej hovorkyne Ingrid Jančulová.

"Mladík pri tomto čine nebol sám. Prizerali sa aj jeho dvaja kamaráti, pričom jeden z nich si bitku psa nahral na mobilný telefón. Následne sa natočený záznam dostal na internetový server," dodala Jančulová. Nespresnila, či trest hrozí aj dvojici útočníkových priateľov.

V uplynulých mesiacoch sa na internete objavil aj videozáznam, ktorý zachytil týranie mačky. Na videu je vidieť horiacu debničku so zvieraťom, kde ho zrejme zavreli niekoľkí mladíci. Koncom augusta súd vo Svidníku za podobný čin odsúdil dvoch chlapcov na štvormesačný podmienečný trest.

ČTK
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Zolo » 6. Nov 2007, 10:50

[quote="Nils"][

veru! a spoločnú celu so stodvadsaťkilovým kamarátom, ktorý je už dlho bez ženy...obrobil by ho tak,

... "na psíka?" :oops:

žeby na to dosmrti nezabudol :twisted:
Zolo

Poslaťod Nils » 6. Nov 2007, 11:42

Zolo píše:
Nils píše:[

veru! a spoločnú celu so stodvadsaťkilovým kamarátom, ktorý je už dlho bez ženy...obrobil by ho tak,

... "na psíka?" :oops:

žeby na to dosmrti nezabudol :twisted:

nie! na barana! "na psíka" by som mu dal tyčou po tej vypatlanej kotrbe :!:
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia