Šteniatka

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Dia111 » 22. Nov 2007, 17:33

:?:
Naposledy upravil Dia111 dňa 23. Nov 2007, 15:39, celkovo upravené 1
pracujem v utulku pre zvierata- nezavazne
Dia111

Poslaťod Kaca » 22. Nov 2007, 21:43

Dia111 píše:
navyse skusenosti sa nerataju len ohladneho chovu s pp

:D:D:D Prepac, ine mi neostrava, len sa zasnmiat. Ak si si vsimla, pisem vyssie, ze by som sa rada niekedy zaradila meczi chovatelov. Takze skusenosti s chovom nemam este ziadne. Moje ostatne skusenosti so psami presahuju par desatroci... ;) A takych ludi, resp. s este vacsimi a dlhsimi skusenostami nez mam ja je tu dost... Nie su tu iba "mladeznici" a studenti. Je nas tu aj zopar starsich, ktori uz nemame tie idealy ako zamlada, ale stale sa snazime niecim prispiet a nieco zlepsit. Skus nad tym pouvazovat, prosim.

Fraga píše:dôvod som dala preto do uvodzoviek a dala hrubým písmom práveže preto, lebo to nie je dôvod na to, aby človek nebral psa s PP..

Prepac, zle som si to precitala... :oops: Ospravedlnujem sa ...
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Re: rozdiel

Poslaťod Michaela » 22. Nov 2007, 21:47

beira píše:
raky píše:
beira píše:
raky píše:A nakoniec, koľkokrát tieto bez PP doshujú ...

No ja som uz nasla aj inzeraty, kde cena psa bez PP bola porovnatelna s cenou psa s PP a znel "predam stenata bez PP po vybornych, vystavne vedenych rodicoch s PP, cena 15 000,-"

Že ich neuchovnil, malo možno dôvod v nespravení bontácie, agresivita, predkus, bojazlivosť atď. Je to sila, už si viem predstaviť, čo spraví ak sa mu to za tú sumu podarí aj predať. A ľutujem ľudí ktorí si takého psa kúpia a zistia, že šteniatko nebolo socializované, alebo má vážnu vadu. Taktiež z každého takéhoto psíka už nikdy nebude papierový potomok.
Pred pár rokmi som si naivne myslel, že v roku 2007, už nebude treba robiť nikomu osvetu, žial aj toto fórum ma presvedčilo, ako strašne som sa mýlil.

No su aj taki spekulanti... ale myslis, ze niekomu tie PP aj ukazal? :wink: A hlavne, ak clovek nema prehlad, nevie, ako PP vyzera, bolo by mu to aj tak nanic... predavajuci moze ukazat hocico...

mas pravdu beira niektori ludia si myslia ze pp je ockovaci preukaz uz som sa s tym raz stretla
Michaela

Poslaťod Michaela » 22. Nov 2007, 21:49

Na Slovensku sú túlaví DINGOVIA?

no jeden nas pes mi pripomina trosku dinga :lol:
Michaela

Poslaťod Michaela » 22. Nov 2007, 22:10

a nazaver. ked budem mat raz viacej penazi(z tych co nedam na utulky) kupim si buldozer a prejdem sa nim po utulkoch kde je absolutne brutalne tyranie psov hmatatelne a presiaknute vzduchom. a ine utulky som este nevidel a ani neuvidim.bodka.

a keby sme presli buldozerom teba :twisted:
Michaela

Poslaťod Michaela » 22. Nov 2007, 22:15

:D
Naposledy upravil Michaela dňa 23. Nov 2007, 15:39, celkovo upravené 1
Michaela

Poslaťod Zolo » 22. Nov 2007, 23:04

Michaela píše:
namahaj :lol: nemaj a okrem toho preco si to myslis? co ked ty sa stanes umrmlanym starym starcom co kazdemu lezie na nervy svojimi recami :wink: a ako diu poznam tak určite sa vyda poznam ju velmi dobre ako ona mna a bud rad ze jej nestojis zoci-voci lebo inak by si len videl ako by ti vynadala co by som sa riadne zasmiala :wink:

Michaela, 1., ja som strašne rád, že mám za sebou Tvoj a Diin vek! Pri predstave koľko ešte faciek dostanete od života, bŕŕŕ.... :(
2., Pozrel som sa na Tvoju web stránku a prečítal som si príbeh, ktorý ako keby ste písali spolu s Diou, o Tvojich troch
"vyprodukovaných" šteniatkach. Rovnako ale aj o tom, ako si ich SUPER umiestnila. Nakoniec sa, podľa TVOJICH SLOV jedno ocitlo v útulku, kde chodíš. Je mi to strašne čudné, že Ty máš toľko drzosti (a to Ťa neospravedlňuje ani Tvoj vek!!!!!), že sem vypisuješ o pomoc a odsudzuješ Emora! A to Ti nepríde vôbec divné, že podľa toho čo sem vypisuješ, by Ťa mala hanba fackať ešte týždeň? No mať Ťa doma, tak by si veru spievala iné pesničky! :evil:
Zolo

Poslaťod DKo » 22. Nov 2007, 23:35

Zolo píše:No mať Ťa doma, tak by si veru spievala iné pesničky!
Zolo, radšej pohladiť a zoznámiť s ozajstnými psami. Možno to dievča bolo obrazne "odvrhnuté" vlastnými rodičmi.
DKo

Poslaťod Van » 22. Nov 2007, 23:56

Dia111 píše:psiar......to znie ako v nejakom dvadstiatom storoci... ...to uz aj Stur si radsej veci skracoval ako zbytocne predlzoval :lol:
ehm...dia...ja som to vedela, ze to po sebe necitas :roll: , aj ked tvrdis opak :wink: 20.storocie bolo napr. aj pred10 rokmi, to nie je az tak davno, takze mne to znie celkom normalne :oops: dokonca aj ta tvoja teoria o sturovi sa priklana k psiarovi ako kratsiemu vyrazu, nez k psickarovi :wink:
Obrázok užívateľa
Van

Poslaťod ...repr^zent » 23. Nov 2007, 7:05

...repr^zent píše:Psickar ma psicka, psiar psa. Osobne sa tiez necitim ako psickar s Pitbullom a mojho "psicka" by to asi tiez urazalo....

Dia111 píše:
ok, diki:o)
ale nerob z pitbulla krvilacnu bestiu 8) ja som videla aj hrozivejsiu...

O čom točíš ??? Ak máš strach z pitov, tak za zdrž uražok môjho psa aj mna !!! Obrázok

??? "psicek" = krvilacna bestia ???

Kto ju robi z Pitbulla, ja ci ty?

Namiesto toho, aby si napisala, ze psiar, odvodene od psa je logicky nazov, nas tu obdaruvavas svojimi haluzami.
Mas problem so slovenskym jazykom? Alebo ste este nepreberali zdrobneniny? Zdrobnenina je odvodene od slova drobny, t.j. maly a ma citove zafarbenie.
Moj pes je stredne velke plemeno, nieje ani drobny, ani maly! Ale ani krvilacna bestia!

A ked mu niekto povie psicek, tak jedine v citovom kontexte. "Dobry, pekny, poslusny psicek"..., ale ani ja mu tak nehovorim, pretoze slovo psicek-psickar je pre mna sprofanovane. Ak nevies, co to slovo znamena, tak si klikni na odkaz.

A ako je u mna dobrym zvykom, technicka poznamka na zaver:
To, ci si ta tu bude niekto raz vazit nezavisi od dlzky, ani poctu prispevkov, ale od ich obsahu. Nie je nutne suhlasit, ale neurazat.
Pisem vseobecne, nie o sebe a mojom 24kg "psickovi".
Ked budes pokracovat stylom, akym si sa rozbehla, tak je dost pravdepodobne, ze coskoro po tvojich "vecnych" (odvodene od slova vec, k veci (trefne) v uvodzovkach opak, nepliest s večnych! ) komentaroch ani pes nestekne.
Maximalne nejaky v utulku.
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod Michaela » 23. Nov 2007, 7:38

Zolo píše:
Michaela píše:
namahaj :lol: nemaj a okrem toho preco si to myslis? co ked ty sa stanes umrmlanym starym starcom co kazdemu lezie na nervy svojimi recami :wink: a ako diu poznam tak určite sa vyda poznam ju velmi dobre ako ona mna a bud rad ze jej nestojis zoci-voci lebo inak by si len videl ako by ti vynadala co by som sa riadne zasmiala :wink:

Michaela, 1., ja som strašne rád, že mám za sebou Tvoj a Diin vek! Pri predstave koľko ešte faciek dostanete od života, bŕŕŕ.... :(
2., Pozrel som sa na Tvoju web stránku a prečítal som si príbeh, ktorý ako keby ste písali spolu s Diou, o Tvojich troch
"vyprodukovaných" šteniatkach. Rovnako ale aj o tom, ako si ich SUPER umiestnila. Nakoniec sa, podľa TVOJICH SLOV jedno ocitlo v útulku, kde chodíš. Je mi to strašne čudné, že Ty máš toľko drzosti (a to Ťa neospravedlňuje ani Tvoj vek!!!!!), že sem vypisuješ o pomoc a odsudzuješ Emora! A to Ti nepríde vôbec divné, že podľa toho čo sem vypisuješ, by Ťa mala hanba fackať ešte týždeň? No mať Ťa doma, tak by si veru spievala iné pesničky! :evil:

už som nejake dostala a to este viac zocelilo :wink: tak sa nebojim vobec dalsich nastrah v zivote co ma caka...
ja za to naozaj nemozem ze nemozem byt so svojim psom 24 hodin denne..ze moja "šikovna babka" si nevsimne ze sa jej hara fenka a ze tam chodi 50 psov...a ze moj "milovany dedko" dava hocikomu psa a pritom som povedala ze ja ich umiestnim a nemozem za to ze som skor nemala peniaze na sterilizaciu.
myslis ze by som ta posluchala?! dost casto ignorujem svojich rodicov nieto aby som teba posluchala..sice sa mi este nepodarilo mat doma psa ale som si bez jej vedomia kupila parik zebriciek a snazi sa mi ich uz rok vyhodit ale neuspela:twisted: a este mam aj parik koriel :wink: ale tie ma zas moja mama rada dokonca sa s nimi rozprava krajsie ako so svojimi dcerami :lol: ja vzdy poviem kazdemu co si myslim a nikoho nesetrim ani svojich rodicov a najradsej budem ked sa odstahujem a budem mat od nich pokoj 8) ja sa nikdy nedam odbit...su ludia ktorych si vazim a aj s nimi som sa pohadala a nie raz..myslis ze tymito slovami ma prinutis k comu?! neznasam ked si dospely myslia ze musia vediet vzdy viac o zivote ako tinedzeri zato ze ste starsi! tak to urcite nie a hlavne ak ste za to aby zbytocne umierali psy ktoré chcu taktiez zit ako my a sirka prisla od sprostych ludi a jej steniatka boli pravidelne odcervene a ockovane! a mali mlieko kazdy den zohnali sme si z druzstva take vynikajuce co sa dava telcom...kupovala som vacsinou za vlastne naklady odcervovacky teda odcervovacky som platila ja a este som im kupovala konzervy a kvalitne granule
Michaela

Poslaťod ...repr^zent » 23. Nov 2007, 8:49

Michaela píše:ja za to naozaj nemozem ze nemozem byt so svojim psom 24 hodin denne..ze moja "šikovna babka" si nevsimne ze sa jej hara fenka a ze tam chodi 50 psov...

Ano, ty za to nemozes, ale potom to nie je tvoj pes, ale babkin a ty si ho len super umiestnila...
Ved babke hara fenka, dobre si to napisala! :wink:
Ty za nic nemozes, to ty blbci dospely, ty za vsetko mozu. Aj ty budes raz dospela. :twisted:
Aj psy maju zle dni, mozno dnes je ten den a ja som ten pes!
Warriors
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod yetti007 » 23. Nov 2007, 8:57

...repr^zent píše:
Michaela píše:ja za to naozaj nemozem ze nemozem byt so svojim psom 24 hodin denne..ze moja "šikovna babka" si nevsimne ze sa jej hara fenka a ze tam chodi 50 psov...

Ano, ty za to nemozes, ale potom to nie je tvoj pes, ale babkin a ty si ho len super umiestnila...
Ved babke hara fenka, dobre si to napisala! :wink:
Ty za nic nemozes, to ty blbci dospely, ty za vsetko mozu. Aj ty budes raz dospela. :twisted:

Toto bolo velmi trefne... ano presne o tomto to je... vodu kazem, vino pijem.. :lol:
yetti007

Poslaťod Dia111 » 23. Nov 2007, 9:16

llllllllll
Naposledy upravil Dia111 dňa 23. Nov 2007, 15:40, celkovo upravené 1
Dia111

Poslaťod Dia111 » 23. Nov 2007, 9:17

...,,,
Naposledy upravil Dia111 dňa 23. Nov 2007, 15:40, celkovo upravené 1
Dia111

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 34 hostia