Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 11:05

ale, ale Dko, veď ty si predsa nad vecou :lol: veď ty počuješ v dáli bonga znít :lol: veď ty si predsa dávno pochopil, že svet nespasíš :lol: tak sa nenechávaj vytočiť virtuálnym Nilsom a radšej si zapáľ ďalšiu chichotajku :lol:
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 11:15

Nils píše:ale, ale Dko, .. veď ty počuješ v dáli bonga znít
ešte som ich nepočul, ale raz by som ich rád počul, len ešte musím čosi ponaprávať
mojou kokou je pobyt nad 1500 mnm a dúfam že sa cez víkend zas kúštik zhulím, hore by malo byť panensky bielo
Naposledy upravil DKo dňa 7. Nov 2007, 11:20, celkovo upravené 1
DKo

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 11:19

nuž to vieš len ty sám, mne sa však zdá že si taký magnet na vtákoviny :wink: :lol: :lol: alebo dlhodobý pobyt vo výškach s nedostatkom kyslíka urobil svoje. osobne pevne verím v prvú možnosť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maj sa - aureus dušanus... :roll:
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 13:26

ja by som este mala jednu otazku, ak dovolite........
co by ste vy osobne ( Dko, Zolo, repr~zent ) spravili, keby islo o vasho psa???????
Dko, stal by si pri nom s jointom a velmi by si sa smial na tom, ako mlati zeleznou ci akou tycou jednu z tvojich feniek a ked by uz bola mrtva, navrhol by si mu, ze ju aj sam pochovas, aby sa uboziatko chorucke nemuselo divat na ten hnus, co v pomateni mysle spachal??????
repr~zent, z tvojich reakcii usudzujem, ze si spravil nieco podobne a nebol si za to potrestany, napriek tomu je z teba asi fajn clovek.
to aky si posudit nemozem, ale si naivny, ak si myslis, ze ked si sa spamatal ty mozno nejakym inym sposobom, urobi tak aj on.
co sa tyka publicity takychto cinov je NUTNE o tom hovorit a nie zatvarat pred tym oci v blahosklonnosti ze snad sa chlapec sam polepsi, pretoze vtedy to mohol byt podla niekoho "len" pes, ale zajtra to moze byt clovek
eva_ivan

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 13:43

eva_ivan píše:Dko, stal by si pri nom s jointom a velmi by si sa smial na tom, ako mlati zeleznou ci akou tycou jednu z tvojich feniek a ked by uz bola mrtva, navrhol by si mu, ze ju aj sam pochovas, aby sa uboziatko chorucke nemuselo divat na ten hnus, co v pomateni mysle spachal??????
evka, okrem toho, že naše potvory majú gazdu, tak dnes je streda, ivovi držím palce
DKo

Poslaťod Zolo » 7. Nov 2007, 15:13

[quote="eva_ivan"]ja by som este mala jednu otazku, ak dovolite........
co by ste vy osobne ( Dko, Zolo, repr~zent ) spravili, keby islo o vasho psa???????

Osobne by som bol veľmi rád, aby ma nikto s "hermafroditickým" nickom neoslovoval. Minimálne nie dovtedy, kým si neprečíta a nedôjde mu zmysel mojich príspevkov, teda aspoň to, že tento čin ODSUDZUJEM a toho psychopata, čo ho spravil, by som nijako nešetril. Ďakujem!!!
Zolo

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 15:49

Zolo tak na rozdiel od teba Dko aspon pochopil zmysel mojho nicku
a nerada sa opakujem, ale jeho nazov nijako nesuvisi s temou diskusie. ospravedlnujem sa ti, ze som sa opovazila na verejnom fore ta oslovit, ale mala som akosi pocit, ze to je jeho zmyslom
a mas pravdu, takze este raz sorry, tento krat uprimne, precitala som si to vsetko znovu a asi som si ta s niekym pomylila
Naposledy upravil eva_ivan dňa 7. Nov 2007, 16:20, celkovo upravené 1
eva_ivan

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 16:10

DKo píše:
eva_ivan píše:Dko, stal by si pri nom s jointom a velmi by si sa smial na tom, ako mlati zeleznou ci akou tycou jednu z tvojich feniek a ked by uz bola mrtva, navrhol by si mu, ze ju aj sam pochovas, aby sa uboziatko chorucke nemuselo divat na ten hnus, co v pomateni mysle spachal??????
evka, okrem toho, že naše potvory majú gazdu, tak dnes je streda, ivovi držím palce

priatel ta zdravi a je nesmierne rad ze mu tak prajes..........
tou prvou castou vety, ktora bola konecne k teme, si chcel povedat, ze na psovi co je na ulici a nema toho gazdu vobec nezalezi????
eva_ivan

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 17:02

eva_ivan píše:tou prvou castou vety, ktora bola konecne k teme, si chcel povedat, ze na psovi co je na ulici a nema toho gazdu vobec nezalezi????
a vari áno? komu? kto dopustil tú zvrhlosť? ja? ty? my všetci? čím to spláchneme?
DKo

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 17:06

rUM^pEL píše:
eva_ivan píše:za chvilu naozaj mozme vsetci hulit a spievat si kabatov a kazdemu bude vsetko nenormalne jedno

touto vetou si snad chcela naznacit nieco negativne? alebo aj ty mas patent na pravdu a vies ze toto tamto je zle lebo je to proste zle a hotovo..hmm?

touto vetou som chcela naznacit, ze uz davno nie sme opice a nezijeme v anarchii, ale mame tu nejake statne usporiadanie so zakonmi ktore treba dodrziavat, ked sa to niekomu nepaci nech ide napr do hipisackej kolonie GOA a od rana do vecera huli, slope a pocuva nezmyselne piesne, ktore niekto povysuje na zivotnu filozofiu :?:
eva_ivan

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 17:11

eva_ivan píše:touto vetou som chcela naznacit, ze uz davno nie sme opice a nezijeme v anarchii
ani Kabati nie sú opice a učia sa o ich aj deti na hudobnej. Evka na svete je preto tak pekne, že nie všetci máme rovnaký vkus, nenosíme jednotnú iniformu a nemodlíme sa k tomu istému Bohu. Vďaka tejto rôznorodosti máme šancu sa vzájomne obohacovať rôznorodosťou myšlienok, ak sa dokážeme tolerovať.
Naposledy upravil DKo dňa 7. Nov 2007, 17:17, celkovo upravené 1
DKo

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 17:15

DKo píše:
eva_ivan píše:tou prvou castou vety, ktora bola konecne k teme, si chcel povedat, ze na psovi co je na ulici a nema toho gazdu vobec nezalezi????
a vari áno? komu? kto dopustil tú zvrhlosť? ja? ty? my všetci? čím to spláchneme?

myslela som to tak, ci je podla teba ten poulicny menejcenny ako ten co ma svoj domov a teda taky moze byt v pohode utyrany pre ukojenie chutok nejakeho uchyla???
eva_ivan

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 17:19

DKo píše:
eva_ivan píše:touto vetou som chcela naznacit, ze uz davno nie sme opice a nezijeme v anarchii
ani Kabati nie sú opice a učia sa o ich aj deti na hudobnej. Evka na svete je preto tak pekne, že nie všetci máme rovnaký vkus, nenosíme jednotnú iniformu a nemodlíme sa k tomu istému Bohu. Vďaka tejto rôznorodosti máme šancu sa vzájomne tolerovať a obohacovať rôznorodosťou myšlienok.

ale ved pre mna za mna pocuvaj aj marylina mansona a rozpravaj ze jeho texty su realne len prosim ta pochop ze texty ich piesni neboli skladane na to aby niekomu sluzili ako perly mudrosti ale pre zabavu
eva_ivan

Poslaťod ...repr^zent » 7. Nov 2007, 18:22

Nils píše:toto nie je téma o psoch, ale o ľuďoch - takže jeden čerstvý príklad k téme...
pre reprezenta - napíš niečo vecné, vychádzajúce z praxe a nie naivné teorémy ako možno zamedziť takýmto činom a neznižovať sa pritom k stredovekým praktikám.
Mno, keby znasilnili sucku, tak by som sa pokusil o odpoved, takto je len otazne, ci im po natrhnuti rite de lege lata prejde chut na sex v slovenskej 4ke. :wink:

beira nedavno zase davali Pulp Fiction.
Quentin Tarantino o nom povedal: „Dúfam, že keď na môj film príde milión ľudí, každý v ňom uvidí niečo iné.“
Budem ho parafrazovat:Zakazdym ked moj film uvidite, budete vidiet nieco ine.
Asi mam smolu, lebo uz mi moc smiesny nepride, ale preslov Samuela L. Jacksona z poslednej sceny si nenecham nikdy ujst:

There's this passage I got memorized. Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is The Lord when I lay my vengeance upon thee." I been sayin' that shit for years. And if you heard it, that meant your ass. I never gave much thought to what it meant. I just thought it was some cold-blooded shit to say to a motherfucker before I popped a cap in his ass. But I saw some shit this mornin' made me think twice. See, now I'm thinkin', maybe it means you're the evil man, and I'm the righteous man. And Mr. 9mm here, he's the shepherd protecting my righteous ass in the valley of darkness. Or, it could mean you're the righteous man and I'm the shepherd and it's the world that's evil and selfish. I'd like that. But that shit ain't the truth. The truth is you're the weak. And I'm the tyranny of evil men. But I'm tryin', Ringo. I'm tryin' real hard to be the shepherd.

Omluvam sa za anglictinu, v sk, alebo cz som to nenasiel. :(
Btw, viem, ze je to len film, ale pride mi to zrozumitelnejsie, ako vysvetlovat moju vieru v cloveka.

eva_ivan o publicite tu bolo uz popisane hodne. Len naozj strucne. Video na zvysenie sledovanosti v je len spinavy biznis zo strany sukromnych TV. Ak by chceli skutocne pomoct tyranym zvieratam, tak by uz davno existovala min. relacia typu Kto ma chce... Prip. by natocili nejaky dokument o tomto fenomene za ucasti tymu psychologov, ktory by dohliadli na to aby decka nenabadal, ale v nich prebudil minimalne sucit.

K "pripadovi". Je mojim zelanim, aby sa spamatal a nerobim si iluzie o tom, ci sa mi zelanie splni. Ani o tom, kolko este umre psov, alebo ci neumrie raz aj clovek.
Len mam nazor, ze cim tvrdsia bude represia, tym vacsiu nenavist vyvola.
A potom sa dostaneme tam, ze skonci za par rokov niekde v Leopoldove na dozivotie za vrazdu. Su metody a metody prevychovy, tym chcem povedat, ze jediny spravny model neexistuje.
Nemam tu moc a ani by som si asi netrufol urcit, akou ho prevychovat, resp. z neho nespravit psychopata, co bude vrazdit ludi.
Ale mozem slobodne vyjadrovat svoje nazory, ktore nikomu nevnucujem na tomto fore.

K prizabitiu mojho psa:
Ak stratim svojho psa, tak budem zly pan. Ak ho zrazi auto, zozeru cigani, zabiju ujety pubertaci, zastreli polovnik... Umre a umre mojou vinou v prvom rade. Tolko k teorii.

V praxi, keby mi niekto zabil psa, tak ho asi zabijem ja a ty budes stat na mojej strane.
A teraz sa spytam ja:
Na koho strane budes stat, ked mi zabije psa tvoj ivan? :twisted:
Obrázok užívateľa
...repr^zent

Poslaťod eva_ivan » 7. Nov 2007, 18:36

ked "moj" ivan zabije tvojho psa bez priciny, tak je pre mna logicke, ze budem stat na strane spravodlivosti, cize teba
eva_ivan

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 33 hostia