ešte som ich nepočul, ale raz by som ich rád počul, len ešte musím čosi ponaprávaťNils píše:ale, ale Dko, .. veď ty počuješ v dáli bonga znít
evka, okrem toho, že naše potvory majú gazdu, tak dnes je streda, ivovi držím palceeva_ivan píše:Dko, stal by si pri nom s jointom a velmi by si sa smial na tom, ako mlati zeleznou ci akou tycou jednu z tvojich feniek a ked by uz bola mrtva, navrhol by si mu, ze ju aj sam pochovas, aby sa uboziatko chorucke nemuselo divat na ten hnus, co v pomateni mysle spachal??????
DKo píše:evka, okrem toho, že naše potvory majú gazdu, tak dnes je streda, ivovi držím palceeva_ivan píše:Dko, stal by si pri nom s jointom a velmi by si sa smial na tom, ako mlati zeleznou ci akou tycou jednu z tvojich feniek a ked by uz bola mrtva, navrhol by si mu, ze ju aj sam pochovas, aby sa uboziatko chorucke nemuselo divat na ten hnus, co v pomateni mysle spachal??????
rUM^pEL píše:eva_ivan píše:za chvilu naozaj mozme vsetci hulit a spievat si kabatov a kazdemu bude vsetko nenormalne jedno
touto vetou si snad chcela naznacit nieco negativne? alebo aj ty mas patent na pravdu a vies ze toto tamto je zle lebo je to proste zle a hotovo..hmm?
ani Kabati nie sú opice a učia sa o ich aj deti na hudobnej. Evka na svete je preto tak pekne, že nie všetci máme rovnaký vkus, nenosíme jednotnú iniformu a nemodlíme sa k tomu istému Bohu. Vďaka tejto rôznorodosti máme šancu sa vzájomne obohacovať rôznorodosťou myšlienok, ak sa dokážeme tolerovať.eva_ivan píše:touto vetou som chcela naznacit, ze uz davno nie sme opice a nezijeme v anarchii
DKo píše:a vari áno? komu? kto dopustil tú zvrhlosť? ja? ty? my všetci? čím to spláchneme?eva_ivan píše:tou prvou castou vety, ktora bola konecne k teme, si chcel povedat, ze na psovi co je na ulici a nema toho gazdu vobec nezalezi????
DKo píše:ani Kabati nie sú opice a učia sa o ich aj deti na hudobnej. Evka na svete je preto tak pekne, že nie všetci máme rovnaký vkus, nenosíme jednotnú iniformu a nemodlíme sa k tomu istému Bohu. Vďaka tejto rôznorodosti máme šancu sa vzájomne tolerovať a obohacovať rôznorodosťou myšlienok.eva_ivan píše:touto vetou som chcela naznacit, ze uz davno nie sme opice a nezijeme v anarchii
Mno, keby znasilnili sucku, tak by som sa pokusil o odpoved, takto je len otazne, ci im po natrhnuti rite de lege lata prejde chut na sex v slovenskej 4ke.Nils píše:toto nie je téma o psoch, ale o ľuďoch - takže jeden čerstvý príklad k téme...
pre reprezenta - napíš niečo vecné, vychádzajúce z praxe a nie naivné teorémy ako možno zamedziť takýmto činom a neznižovať sa pritom k stredovekým praktikám.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 33 hostia