Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 7:27

beira píše:A este jeden postreh na zaver: tyrania sa spravidla dopustaju muzi, takze podme to pausalne ospravedlnit testosteronom, ..
Hamuj dievča, ospravedňuje ťa iba nočná hodina. Mne sa zdá, že týrania sa dopúšťajú spravidla inak neukojení/é a na tyraniu sú najlepšie aspoň 2 orgazmy týždenne, príp. v spojení z nejakým ďalším posilňujúcim športom (nemusí byť kynologický). Ak to niekto označuje za vybíjanie agresivity, tak mne sa viac páči vyplavovanie endorfínov, ale v postate je to jedno, hlavne že sme zdraví a aj jesť nám chutí.

Ach ľudia, včera som si dovil napísať jedno dobrácke želanie a obzrite sa čo to s vami dorobilo. Prečo sa mnohí tak usilovne snažíte obhájiť, že vy by ste mu priali pravý opak :?: Ja som vás nechcel nastať, iba vyprovokovať. Nasrali ste sa sami (možno na seba) :idea:
DKo

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 9:13

toto nie je téma o psoch, ale o ľuďoch - takže jeden čerstvý príklad k téme...

6. novembra 2007 12:49
Troch mladíkov (19-ročného Michala, 16-ročného Andreja a 14-ročného Daniela) z Roškovian v Sabinovskom okrese obvinili z brutálneho znásilnenia 55-ročnej ženy. Šokujúce je, že ich komplicom bol aj trinásťročný Václav. Incident sa stal ešte v piatok pred polnocou v rodinnom dome znásilnenej ženy.
Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová, chlapci vošli polhodinu pred polnocou do odomknutého domu v obci, šestnásťročný Andrej najskôr ženu napadol a vyzliekol ju z pyžama. Žene sa podarilo utiecť do druhej izby, no páchatelia ju dobehli, zhodili ju na posteľ, kde ju traja držali a jeden z nich ju znásilnil.

Po nechutnom čine z domu ušli. Krvácajúcu ženu našiel v noci syn, ktorý sa vrátil z pohostinstva a následne privolal políciu a rýchlu zdravotnícku pomoc. Páchatelia spôsobili žene zranenie, ktoré si vyžiadalo chirurgický zákrok, doba liečenia a PN zatiaľ nie je známa. Žena je v prešovskej nemocnici. Páchatelia skončili v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby, maloletého chlapca si z polície prevzali rodičia.
SITA

pre Dko - čo by si zaprial týmto chlapcom bez toho, aby si fajčil marišku??

pre reprezenta - napíš niečo vecné, vychádzajúce z praxe a nie naivné teorémy ako možno zamedziť takýmto činom a neznižovať sa pritom k stredovekým praktikám./soc. učenie mentálne nevyspelých jedincov funguje v inej rovine, než u väčšinovej populácie - osobný prežitok zanecháva výrazné pamäťové stopy/Ani ja nad všetkými nelámem palicu,vyznávam však efektívne prístupy...Takže ako odporca exemplárnych trestov uveď aspoň jedno realizovateľné východisko de lege ferenda na Slovensku...

pre Rumpela - tiež si nemyslím, že uvedené veci sú dôsledkom pc hier, skôr citového strádania a nedostaku vhodných vzorov aj vo fáze imitácie či prenášania rolí ako soc. učenia a - sedenie pred compom/neúnosné/ však výchove tiež neprospieva...

pre Zola - som rád, že nefetuješ - už viem,že sme tu minimálne dvaja :lol: :lol:

pre všetkých - Herakleitos mal pravdu "nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky" - problém je v tom, že niektorí raz vstúpia a zostanú namočení navždy...
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Zolo » 7. Nov 2007, 9:38

No konečne niečo na môj vkus. Vecné. Nils, a prečítal si to aj Gaštanovi? :wink:
Zolo

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 9:43

Nils píše:pre Dko - čo by si zaprial týmto chlapcom bez toho, aby si fajčil marišku??
máš tam fórum kde môžeš sa odbaviť aj ty :oops:
a na budúce ma kľudne obviň hoc z patologického gamblingu (s ľudským svedomím) :idea:
ja si zatiaľ šňupnem 8)
Naposledy upravil DKo dňa 7. Nov 2007, 9:53, celkovo upravené 1
DKo

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 9:51

DKo píše:
Nils píše:pre Dko - čo by si zaprial týmto chlapcom bez toho, aby si fajčil marišku??
máš tam fórum kde môžeš sa odbaviť aj ty :oops:
a na budúce ma kľudne obviť hoc z patologického gamblingu (s ľudským svedomím) :idea:

Dko a takisto Nils sú len virtuálne postavy nereálneho sveta, takže je jedno čo si jeden o druhom myslia - alebo nemyslia... :wink:

...podstatné sú názory na problémy o ktorých tu diskutujeme... :idea:

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 9:55

Zolo, tak Tarik -Gaštanko počúva len na krátke povely. Pri dlhších preslovoch sa začne mrviť :lol:

Takže my spolu fungujeme skôr cez haptiku - aj ty si hapticky posledne Božke vysvetlil, že sesterské šarvátky majú svoje medze...

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 10:04

Nils píše:Dko a takisto Nils sú len virtuálne postavy nereálneho sveta, takže je jedno čo si jeden o druhom myslia - alebo nemyslia...
Minule som jedného vracal do reality kúzelným slovkom na pé: prijebem ti? a zabralo. Keď sa v bleskovkach dočítaš niečo pozitívne emotívne, bude to podobné ako keď stúpiš do psieho exkrementu, tak si nezabudni podať loto. Ver-never, v bleskovkách sú občas aj pozitívne veci, napr. 8)
DKo

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 10:10

[quote="DKo"]Minule som jedného vracal do reality kúzelným slovkom na pé: prijebem ti? a zabralo. quote]

nuž tak ťa asi Dušan veľmi sklamem ale na mňa to teda ani nezabralo ani nezapôsobilo. Internetových silákov poznám na mraky... Ale keď budeš mať cestu a chuť príď do BB alebo ZH alebo TT oprobovať. Nebudeš prvý a asi ani posledný... :wink:

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 10:18

Nils píše:keď budeš mať cestu a chuť príď do BB alebo ZH alebo TT oprobovať. Nebudeš prvý a asi ani posledný...
Ale zabralo, tak dúfam, že si to zapamätal a dokážeš vhodne aplikovať, aby si predišiel násilu 8)
DKo

Poslaťod beira » 7. Nov 2007, 10:22

...repr^zent"]
Ja som mala presne opacny pocit, ze ty nieco podsuvat mne...

Adekvatny je pre mna exemplarny, co bolo v 14. storoci ine ako v 21. Nie je to o miere brutality, ale o ucinnosti... Pre mna tri mesiace dostatocne nie su... Pre teba mu staci, mozno, ukazat, ako psik cloveku pomaha... Ja si neviem predstavit silu emocionalneho zazitku, ktora by toho cloveka zmenila. Mozno strach prezity o vlastny zivot... Snad... ale kedze ako vravis, v tomto obdobi je chalanom vsetko fuk...

To vsetko, co si vyciernil, je o tom, ze ten chalan potrebuje v prvom rade odbornu pomoc psychiatra. A za tym stojim.

A tiez za tym, ze KEBY SOM TAM bola, tak budem aj FYZICKYM nasilim branit pravo toho psa na zivot. A v tom sa zrejme tiez zhodneme.

Dko

A kam sa podel zmysel pre sarkazmus, nadhlad, ironium hyperbolu atd. Ci take ja pouzivat nemozem? To je len pre velkych chlapcov? :wink:

Prestavam ta brat vazne :wink: Co sa za tym falosnym filantropizmom asi skryva :wink:

Ja sa sem chodim bavit o psoch s ludmi, ktori hovoria k veci a jasne. Nepotrebujem, aby mali rovnaky nazor, nepotrebujem ich ani urazat, ani byt vulgarna. Nemyslim si, ze mam patent na pravdu, dokonca dokazem ocenit aj zmysel pre humor. Nejde mi ani o to niekoho nasrdit.
Tato diskusia prestava suvisiet so psami, aj keby som uz napisala hocico, budu niektori proti. Zvrhlo sa to naoazaj do sutaze o to, kto dalej docika a v tom vam konkurovat nemozem a ani nebudem... :wink: Takze vam prajem pekny den. A fakt vam obom uprimne zavidim tu vieru v cloveka :roll:
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 10:40

beira píše:Dko
A kam sa podel zmysel pre sarkazmus, nadhlad, ironium hyperbolu atd. Ci take ja pouzivat nemozem? To je len pre velkych chlapcov? :wink: Prestavam ta brat vazne :wink: Co sa za tym falosnym filantropizmom asi skryva :wink:
Mňa brať vážne ani nemôžeš? Ja už som prišiel na to, že svet nevylepším ani nespasím, tak si z neho robím srandu. Asi to bude testosterónom. Prajem pekný deň, keď už máme to VOSR - začiatok novej epochy ľudstva.
Naposledy upravil DKo dňa 7. Nov 2007, 10:46, celkovo upravené 1
DKo

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 10:44

DKo píše:[]Ale zabralo, tak dúfam, že si to zapamätal a dokážeš vhodne aplikovať, aby si predišiel násilu 8)

násilie je v ľudskej spoločnosti nevyhnutné. vychádza žiaľ z našej ľudskej podstaty. takže ja mu čelím rovnakými prostriedkami :twisted: pamätaj keď sa streteme :twisted:

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 10:50

Nils píše:násilie je v ľudskej spoločnosti nevyhnutné. vychádza žiaľ z našej ľudskej podstaty
radšej sa ani nepýtam ako to vyzerá u vás v spálni
DKo

Poslaťod Nils » 7. Nov 2007, 10:53

DKo píše:
Nils píše:násilie je v ľudskej spoločnosti nevyhnutné. vychádza žiaľ z našej ľudskej podstaty
radšej sa ani nepýtam ako to vyzerá u vás v spálni

narozdiel od teba mám predovšetkým sex pravidelne a podstatne častejšie ako tebou spomínaných 2x týždenne... ľutujem ťa :lol:

Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod DKo » 7. Nov 2007, 10:56

Nils píše:narozdiel od teba mám predovšetkým sex pravidelne a podstatne častejšie ako tebou spomínaných 2x týždenne... ľutujem ťa
Ešte tak 2-3 príspevky a nie ja za tebou do BB, ZH alebo TT, ale ty za mnou do ZA alebo MT. Beira mala pravdu s tým testosterónom :idea:
DKo

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 42 hostia