Andrea píše:AST sú najúžasnejšie zvieratá z triedy teriérov. Moja Alica mala 11skúšok z výkonu. Vypracovala 3hodinovú stopu ako malinu. Umrela na zvláštnu chorobu ktorá vraj postihuje len AST. Zväčšil sa jej mozog tak že sa nezmestil do hlavičky. Začalo to neudržaním rovnováhy a tackavým pohybom v 3rokoch. Celou touto chorobou a príčinami sa zaoberá JAGOklinika v Brne. Vet. mi povedali že nie je istota že to ďaľšie šteňatá aj inej línie nebudú mať! Takže aj keď výnimočné plemeno ale bez istoty zdravia. Fena bola s PP.
Anonymous píše:ja mam doma pol rocnu pitbulku a nemenila by som, je to krasne a inteligentne zviera.....a to som videla vela steniat....aj ked som zistila ze keby mala ineho majitela rychlo by sa prejavila horsia stranka jej povahy, ktora je v nich ukryta....mam s nou ale jeden problem mozno niekto poradi...zacala stekat ked niekto stoji pri dverach a kedze byvam na prizemi je tam stale pohyb...a susedom to zacina vadit......
Anonymous píše:ja mam doma pol rocnu pitbulku a nemenila by som, je to krasne a inteligentne zviera.....a to som videla vela steniat....aj ked som zistila ze keby mala ineho majitela rychlo by sa prejavila horsia stranka jej povahy, ktora je v nich ukryta....mam s nou ale jeden problem mozno niekto poradi...zacala stekat ked niekto stoji pri dverach a kedze byvam na prizemi je tam stale pohyb...a susedom to zacina vadit......
Mary píše:aj cvičiteľ mi povedal že ťažko ju naučim štekať,ale šteka pokial niesom na cvičisku tam mi na povel nezašteka a ked hej tak raz a to ju popri tych psov neni počuť.
Som velmi rada že som sa dozvedela,že ju ten strach prejde, bo barzčoho sa zlakne či boji.Mimochodom za 4dni ma 8mesiacov.Nemusiš sa bať,pri vycviku nemusim použivať tvrdosť
Anonymous píše:Piti neradi stekaju na povel , ale ked uz zacnu ziaden problem. S obranou je to podobne, ked zistia ze je to len hra tak ziadny problem.
Ja mam skor obavu z toho jej strachu, lebo piti maju 2 obdobia 8 - 13 tyzden a 8 - 10 mesiac, ale medzi nie. Nemohlo sa nieco pokazit cez prve obdobie?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 40 hostia