Ubili psa palicou

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod Eva K. » 9. Okt 2007, 15:06

Pre dnešné malé deti je už násilie úplne normálna vec. Len si pozrite
kreslené rozprávky v sobotu a v nedeľu ráno na Markíze a na JOJke.
Samé násilie. Keď si prepnete na ČT obyčajne nájdete rozprávky úplne iného typu. Naše televízie nakúpia hocaký blaf, len aby to bolo lacné. Potom čo sa čudujeme. Chválabohu, že nemám malé deti, asi by som im to nedovolila pozerať. Ale samozrejme to nie je len o programoch v TV, ale výchova k láske ku zvieratkám od malička. Súhlasím aj s tým, aby sa aj škola trocha podielala,lebo mnohí rodičia nemajú záujem.
E+E
Obrázok užívateľa
Eva K.

Poslaťod daga » 9. Okt 2007, 15:12

Eva K. píše:Pre dnešné malé deti je už násilie úplne normálna vec. Len si pozrite
kreslené rozprávky v sobotu a v nedeľu ráno na Markíze a na JOJke.
Samé násilie. Keď si prepnete na ČT obyčajne nájdete rozprávky úplne iného typu. Naše televízie nakúpia hocaký blaf, len aby to bolo lacné. Potom čo sa čudujeme. Chválabohu, že nemám malé deti, asi by som im to nedovolila pozerať. Ale samozrejme to nie je len o programoch v TV, ale výchova k láske ku zvieratkám od malička. Súhlasím aj s tým, aby sa aj škola trocha podielala,lebo mnohí rodičia nemajú záujem.

čo z toho, že v škole sa deťom budú venovať, keď doma za to dostanú výsmech....ale jasné nie všade to tak funguje....na prvom mieste vo výchove by mala byť rodina..škola domácu výchovu nenahradí nikdy.....
daga

Poslaťod tigricka » 9. Okt 2007, 15:14

To video je ozaj milené. Pred chvílou som si ho pozrela a neverila som vlastným očiam. No kvalitka. Zasraný pankharti. Ako ja niesom svätá, niekedy vypálim aj Nášmu psíkovi, ale hento? Ale samozrejme výchovnú... Zase sa neplašte, že som tyranka. Novinami schytá po riti. A on vie aspoň za čo. Keď hryzie a už je to neúnosné. Ale keď som hento videla, normálne som ho musela ísť objať. A za čo to vlastne bolo? Veď ten psík tam kludne ležkal... Keď som bola malá tak sa nikdy takéto veci nerobili. Si pamätám maximálne naháňať smetiarske mačky. Aj tie som potom krmievala. No neviem. Rodičia tých xxxxx by sa mali zamyslieť nad svojimi zlatíčkami. A vedia aspoň, čo za sviniarov to bolo? Škoda že sa ten psík nebránil a neodprášil mu aspoň polku dlane xxxxxx...
tigricka

Poslaťod Eva K. » 9. Okt 2007, 15:26

[
čo z toho, že v škole sa deťom budú venovať, keď doma za to dostanú výsmech....ale jasné nie všade to tak funguje....na prvom mieste vo výchove by mala byť rodina..škola domácu výchovu nenahradí nikdy.....[/quote]
No práve, že keď v rodine to nefunguje, tak možno aspoň deti z prvého stupňa, pretože tam to aspoň vo väčšine prípadov ešte funguje, že pani učiteľka, čo povie je sväté.
E+E
Obrázok užívateľa
Eva K.

Poslaťod Nils » 10. Okt 2007, 7:59

čo už povedať na tieto rozhorčené posty?? ak si školáci bežne natáčajú bitky a šikanovanie spolužiakov na mobilné telefóny. skupiny mladíkov vo veľkomestách tyranizujú bezdomovcov, decká hádžu skaly do idúceho rýchliku, 13 roční chlapci/šiesti/ vyzlečú v Poľsku svoju spolužiačku donaha a potom ju obchytávajú a imitujú pohl. styk - dievča sa následne obesí..., stredoškoláci ale už aj základniari bežne verbálne a z času na čas aj fyzicky napádajú svojich učiteľov - a vzhľadom na to, že mnohí z nichmajú za sebou vplyv. rodičov či dostatok financíí - tak sa im to prepečie...a najmä keď idolom dnešnej hip-hop society je primitív pod "menom" Rytmus - a to je správanie medzi ľuďmi, čo už potom čakať vo vzťahu "člvek" - zviera :?: :idea: ...prečo asi nový trestný zákon č. 300/2005 Z.z. znížil vekovú hranicu pre trestné činy na štrnásť rokov a legislatíva európskych krajín reagovala už skôr podobne ??

známe "homo homini lupus" -ako def. tohoto stavu zjavne nie je na mieste. zvieratá predsa nie sú zlé...
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Amaguk » 10. Okt 2007, 8:16

Nils píše:
známe "homo homini lupus" -ako def. tohoto stavu zjavne nie je na mieste. zvieratá predsa nie sú zlé...

presne tak. a prave od vlkov a ich socialneho spravania by sme sa skor mali ucit :!:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Kaca » 10. Okt 2007, 11:18

Nils,

suhlasim s Tebou na celej ciare. Zial, zijeme v dobe, kde akosi na cit alebo aj obycajnu vychovu (co bolo kedysi normalne, je dnes smiesne) nie je cas a je to podla mnohych zbytocny prepych. Spravame sa k sebe tak zle, ze tazko uverit, ze sme jeden zivocisny druh... Potom ako chceme, aby sa prislusnici nasho druhu spravali k inym druhom, o ktorych navyse veria, ze su menejcenne?
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod Nils » 10. Okt 2007, 11:28

keď som ešte učil, povedal som svojej triede na stužkovej motto, ktorého som sa vždy držal: "Výchova - to je len láska a príklad. Nič viac." :idea:
V MINULOSTI SOM BOL DOSŤ NAMYSLENÝ, ALE DNES UŽ NEMÁM ŽIADNU CHYBU !

Keď auto - tak žihadlo! Keď žena - tak ohnivá! Keď pes - tak PITBULL !
Obrázok užívateľa
Nils

Poslaťod Kaca » 10. Okt 2007, 11:39

:D Ked som ja este ucila, vychovavala som systemom "nerob inemu to, co nechces, aby ini robili tebe"... zaberalo to ;) Akurat s rodicmi som sa malokedy zhodla... :D:D:D
Vodca svorky :)
Obrázok užívateľa
Kaca

Poslaťod Amaguk » 10. Okt 2007, 11:56

je toto vobec mozne?
http://zpravy.idnes.cz/markiza-dostala- ... _media_zra

tak za informovanie o cine mega pokuta, no za spachanie cinu horko-tazko podmienka? asi som sa uplne zblaznila, alebo som z nejakej inej planety, ale uz fakt nicomu nerozumiem :evil: :evil: :evil:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod daga » 10. Okt 2007, 13:14

Amaguk píše:je toto vobec mozne?

tak za informovanie o cine mega pokuta, no za spachanie cinu horko-tazko podmienka? asi som sa uplne zblaznila, alebo som z nejakej inej planety, ale uz fakt nicomu nerozumiem :evil: :evil: :evil:

:wink: realita dnešného sveta....
daga

Poslaťod Amaguk » 10. Okt 2007, 13:22

daga píše:

trochu divna, nemyslis?
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod Anja » 10. Okt 2007, 18:57

Amaguk píše:
daga píše:

trochu divna, nemyslis?

Hm čo už nie je divne???toto video vraj ohrozuje moralku....lebo detske samopaly,užasne agrewsivne rozpravky a iste texty pesničiek tu moralku vooobec neohrozuju!!!!! :evil:
Obrázok užívateľa
Anja

Poslaťod Amaguk » 10. Okt 2007, 19:04

asi tak nejak.
dovtedy totiz vsetci boli nevinni anjelici, az kym nevideli toto video. je to zvratene, ze ten, kto poukaze na to, co za otrasnoti sa tu deju, je za to este aj postihovany! :evil:
Obrázok užívateľa
Amaguk

Poslaťod daga » 10. Okt 2007, 20:23

Amaguk píše:
daga píše:

trochu divna, nemyslis?

Je, to máš pravdu, ale bohužiaľ je to skutočná realita.... :evil:
daga

PredchádzajúciĎalší

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť