Zmysluplný projekt, reklama či obchod ??

Tu si môžete vymieňať chovateľské skúsenosti, a písať sem všetko, čo nepatrí do iných koloniek.

Poslaťod beira » 24. Apr 2007, 19:48

Hovná sú biologický odpad, čiže by sa do obyčajných košov vyhadzovať nemali, mali by na to byť špeciálne nádoby.

Tiež sa mi nepáči využívanie článkov z bulváru na "osvetu" a ten pes s vycerenými zubami, čo tam čumí z každej stránky, mali by propagovať skôr tých vychovaných.

V mestách to nie je len o tých psích hovnách, ale aj o kope iného sajrajtu. Pokutovať by sa mali všetci: tak tí, čo odhodia špak alebo plastovú fľašu, ako aj tí, čo nezbierajú hovienka po psoch. Ale ani v jednom, ani v druhom prípade to knižka nevyrieši... :roll:
Obrázok užívateľa
beira

Poslaťod jarka » 25. Apr 2007, 17:51

Ja nechápem, čím sa tí ľudia zaoberajú?!
Pes je len taký, aký je jeho pán.A k exkrementom- bývam vo štvrti, kde je pomenej mladých ľudí. Psov je tu strašne veľa, aj preto sme si s manželom jedného zaobstarali- veď nebude problém, ak je ich tu toľko. Lenže omyl, ja sa už bojím chodiť von na venčenie, lebo každý po mne vrieska.Ja samozrejme so sáčkom, ale babičky a deduškovia bez. Na mňa sa vyvrieskajú, pričom sa okolo nich motajú ich psy a keď jeden z nich začne vykonávať potrebu, tak povedia, že je už starý a nenase... tak, ako môj mladý, alebo, že ich pes je malý, tak sa neoplatí. Ja, slušne vychovaná, zatnem zuby a odídem.Na druhý deň znova, vynadajú aj za to, že idem so psom po chodníku a preto oni sa musia zohnúť a pripnúť svojho na vôdzku, pretože by im mohol ublížiť. Ale že všade majú nápis Voľný pohyb psov zakázaný, to ich neser... Asi sú už predsa len starí a nevidia ani také veľké písmená. O miestach, kde by som ho mohla pustiť ani nehovoriac. Už každý má svoj kútik, starí ľudia, mamičky s deťmi, mladí, školáci, vysokoškoláci a psíčkar?Platí a platí a nič.Dnes je už prepych aj psia láska, keď mu ju nemáte ako oplatiť ani jeho miestom na zemi.
Obrázok užívateľa
jarka

Poslaťod Michaela » 25. Apr 2007, 18:38

evulkak píše:Michaela:

spravny psickar a tym sa ta nechcem dotknut.. ak vie ze v okoli niesu sacky na exkrementy si nosi so sebou sacok z domu. Ja osobne pouzivam papierove utierky take tie hrube ako mavaju na weckach v obchodoch. Je to prakticke. A potom nepovedz ze tam naokoli domu nemate obycajne smetiaky. ved to "hovno" mozes hodit aj tam. je to uplne jedno aj tak sa to spaluje v spalovni a netriedi sa to.

Neurazila som sa, ale to mam zbierat aj hovienka na lúkach, kde seru aj kravy. (sorry za vyraz)
Michaela

Poslaťod Michaela » 25. Apr 2007, 18:39

jarka píše:Ja nechápem, čím sa tí ľudia zaoberajú?!
Pes je len taký, aký je jeho pán.A k exkrementom- bývam vo štvrti, kde je pomenej mladých ľudí. Psov je tu strašne veľa, aj preto sme si s manželom jedného zaobstarali- veď nebude problém, ak je ich tu toľko. Lenže omyl, ja sa už bojím chodiť von na venčenie, lebo každý po mne vrieska.Ja samozrejme so sáčkom, ale babičky a deduškovia bez. Na mňa sa vyvrieskajú, pričom sa okolo nich motajú ich psy a keď jeden z nich začne vykonávať potrebu, tak povedia, že je už starý a nenase... tak, ako môj mladý, alebo, že ich pes je malý, tak sa neoplatí. Ja, slušne vychovaná, zatnem zuby a odídem.Na druhý deň znova, vynadajú aj za to, že idem so psom po chodníku a preto oni sa musia zohnúť a pripnúť svojho na vôdzku, pretože by im mohol ublížiť. Ale že všade majú nápis Voľný pohyb psov zakázaný, to ich neser... Asi sú už predsa len starí a nevidia ani také veľké písmená. O miestach, kde by som ho mohla pustiť ani nehovoriac. Už každý má svoj kútik, starí ľudia, mamičky s deťmi, mladí, školáci, vysokoškoláci a psíčkar?Platí a platí a nič.Dnes je už prepych aj psia láska, keď mu ju nemáte ako oplatiť ani jeho miestom na zemi.

Ja by som tym starym ludom vynadala!!!!!!!!!!!!Jednoznacne a nesrala by som sa s nimi
Michaela

Poslaťod dexter13 » 25. Apr 2007, 22:23

Tato tema je uz dost plna sracie* ukoncime to :)
Obrázok užívateľa
dexter13

Poslaťod evulkak » 27. Apr 2007, 9:39

Michaela:

jasne ze na luke nie :o) ze to plati pri baraku
Obrázok užívateľa
evulkak

Poslaťod Jana K » 27. Apr 2007, 12:23

Jarka, normalne ma to poburilo...ja nehovorim, ze mas byt voci starym ludom vulgarna, ale co je moc, to je moc....rozhodne si nenechaj s... na hlavu len preto, ze si mlada a slusne vychovana...ja som tiez, ale pokial ide o principialnu vec, nepoznam hranice a v konecnom dosledku svoj nazor predsa vieme podat aj slusnou formou...oni jednoducho len vyuzivaju, ze su stari a ked sa mlady clovek ozve, hned je drzy...a to s tym, ze stary pes tolko nena...., no kde sme s takymito argumentami...to mam pozerat na mnozstvo, a ked bude mensia stolica, ju nedvihnem, lebo dnes na.... malo?!? :roll:
Obrázok užívateľa
Jana K

Poslaťod palma » 27. Apr 2007, 14:54

Jarka, celkom pokojne sa na nich obrat s usmevom a staci veta: Aj ja vam prajem pekny den! Uvidis, ako to s nimi zamava :lol: :wink: A pokojne sa dalej zaoberaj svojim psom. Ked totiz na nich zvysis hlas, budu o to viac vykrikovat a tebe to zbytocne pokazi den. No stoja ti ti dochodci za to? Myslim, ze nie. 8)
http://scottie.szm.sk - info o škótskych teriéroch
Obrázok užívateľa
palma

Predchádzajúci

Späť na O psoch - rôzne

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia