od jarka » 25. Apr 2007, 17:51
Ja nechápem, čím sa tí ľudia zaoberajú?!
Pes je len taký, aký je jeho pán.A k exkrementom- bývam vo štvrti, kde je pomenej mladých ľudí. Psov je tu strašne veľa, aj preto sme si s manželom jedného zaobstarali- veď nebude problém, ak je ich tu toľko. Lenže omyl, ja sa už bojím chodiť von na venčenie, lebo každý po mne vrieska.Ja samozrejme so sáčkom, ale babičky a deduškovia bez. Na mňa sa vyvrieskajú, pričom sa okolo nich motajú ich psy a keď jeden z nich začne vykonávať potrebu, tak povedia, že je už starý a nenase... tak, ako môj mladý, alebo, že ich pes je malý, tak sa neoplatí. Ja, slušne vychovaná, zatnem zuby a odídem.Na druhý deň znova, vynadajú aj za to, že idem so psom po chodníku a preto oni sa musia zohnúť a pripnúť svojho na vôdzku, pretože by im mohol ublížiť. Ale že všade majú nápis Voľný pohyb psov zakázaný, to ich neser... Asi sú už predsa len starí a nevidia ani také veľké písmená. O miestach, kde by som ho mohla pustiť ani nehovoriac. Už každý má svoj kútik, starí ľudia, mamičky s deťmi, mladí, školáci, vysokoškoláci a psíčkar?Platí a platí a nič.Dnes je už prepych aj psia láska, keď mu ju nemáte ako oplatiť ani jeho miestom na zemi.