Prajem tebe a vašim psom dlhý a plnohodnotný život, aby si ostala verná svojmu vysnívanému plemenu a nemusela sa obzerať po inom.rybicka píše:DKo a zasa len ustipacna odpoved.
mam 13 ročneho čuvača a pred nim sme tak isto mali čuvača takže je to plemeno s ktorym mam celoživotne skusenosti.Viem čo take plemeno obnaša....len chcem teraz s PP
rybicka píše:Anja ak mas skusenosti s cuvacom a chces mat tohto psika s PP, mozem ti to len odporucit, lebo ked je s PP, mozes si dost vyberat od chovatelov aj podla poznania povahy predkov.
pán Petr Kunzl, ktorý si dovolil kritické vyjadrenie k povahám SČ a jeden z poradcov ich chovu, má e-mail: pkunzl@atlas.czrybicka píše:bazlivu povahu pes nededi po rodicoch, ale je to o vychove psa clovekom. Pes sa dedicne neboji, boji sa vystresovany, vynervovany, alebo ked ma zlu skusenost a za tieto veci moze väcsinou clovek...
Tak potom kľudne plávaj, moje príspevky ohľadom SČ si nevšímaj a svoje múdrosti o nededičnosti pováh prednášaj hoc aj na Oxforde alebo v Londýnskej Akadémii. Odkazy na ľudí, ktorí by mohli vedieť poradiť v otázkach okolo súčasných SČ s PP si tu možno nájde tá, ktorej som sa opýtal prečo alternatívne bernardín.rybicka píše:Ja nechcem cuvaca, takze nepotrebujem ani kontakt na poradcov pre ich chov.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 46 hostia