Ayrin píše:neboj sa fenka nebude nervózna,ale nervózni budete možno vy,nakoľko nie je pravidlom,ale vo väčšine prípadov ak to máš v byte,pes ohrozuje všetkých členov rodiny a chráni si svoju sučku.Alebo ju nakryje zakaždým, a tým si fenku zničíš,alebo ju nenakryje za celý život,nakoľko bude vyrastať s ňou.My sme psa museli dať preč,nakoľko ohrozoval nás členov rodiny a moje deti
Ayrin píše:jedná sa o lhasa apso,chovám psíky od 1996 roku.Najprv sa mi narodilo od fenky len 1 šteniatko psík,tak som si ho nechala.Ako dospel,upel sa na mňa.Neskôr sme kúpili fenku a keď začala hárať nikoho k nej nepustil.Dokonca som mala v tej dobe malú dcérku aj tú ohrozoval aj manžela.Teraz mám 2 fenky matku a dcéru a som spokojná.Ak chcem kryť a to nie často zájdem si ku psíkovi.Aj my sme spokojní aj fenky.Dokonca ja by som navrhovala ale to je na tebe,ak budeš chcieť,dať ju nakryť a nechať si dcéru a v prípade nejakého krytia vyhľadať psíka inde.A jednak so sučkami netreba v prípade nepriaznivého počasia obiehať celé okolie.Pri dobrej výchove ani nezabehnú pri háraní.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia