Palo - na zuzu sa nehnevaj, ale scasti som na jej strane, ankous obcas prehana pri malych plemenach, pretoze chova velke psy. Ja som neutral. Z priestorovych dovodov som si zadovazila yorkshira. Malych plemien do bytu je vela, zalezi len na tebe co uprednostnis. Civava mi pripada taka gaucana, je najmensi psik, yorki a westik su malicky, ale zato temperamentny a plny energie, ktori neplznu a daju sa strihat.
Mas tam potom srncieho ratlika, prazskeho krysarika - to su z tych kratkosrstych.
Mne osobne sa paci aj maly bradac.
Odporucam nakuknut do nejakej knizky o rasach psikov a potom sa konkretne pytat na rasu, lebo vo vseobecnosti do tvojej charakteristiky mozno zaradit plno plno plno psikov. A potom sa ti aj k povaham mozu vyjadrit chovatelia konkretnej rasy.
Vacsina ludi chodi do prace a nemoze si tam bravat psika, chce to len steniatko od malicka ucit, ze 8-9 hodin sme mimo a potom sme len a len jeho
, mala som labradora, ktory tych 9 hodin prechrapal a ked sme dosli nahodou skor domov, este bol urazeny, ze ho tak skoro vyrusujeme, ale potom to musel mat vonku riadne vynahradene dlhymi prechadzkami a behanim.
Tak ja len tak v kratkosti