Fraga píše:No ja ked som s havom, bola by som celkom rada keby sme našli prázdne kupé. Presne odutu starú ťavu by som nepotrebovala, aby celú cestu mala blbé pripomienky a vlastne ani by som do obsadeného kupe nešla... a keby si chcel niekto prisadnúť ku nám tak nie je o čom boli by sme radi
. Tetám by som tiež zaželala šťastnú cestu s tým, že mohli mať príjemnú spoločnosť, a keby ich okradli ešte by som im prišla zablahoželať
Predsa len lucik ty máš velkého hava, tety mohli byť rady, že v noci ich bude niekto strážiť!
Fragus, asi necestujes casto sama vlakom, vsak? a v noci.. uz som mala zoparkrat spolocnost taku, ze som sa skoro posrala od strachu.. a Gipsy tiez.. minule cestou z BA do PN vecer, v TT vystupila baba s chalanom a v kupe som zostala sama, zato prisla skupinka nadrbanych - 2 chlapi, 1 mlady chalan a jedna baba a Gipsy zacala ziapat (podotykam, ze inak nesteka, iba na asocialov, bezdakov a alkoholikov) a cely zvysok cesty som musela pocuvat priblble reci a narazky... nagrc..
predtym sa mi zase stalo, ze si prisadol chlap s vinom v ruke a celu cestu ponukal mna a babu pri mne a ospevoval ake sme krasne.. smrdel a bol nechutne slizky..
vies, ked si prisadam, tak na pohlad, pripadne opytanie viem odhadnut, ci mi ten clovek bude vadit alebo nie.. a takisto, ci ten clovek akceptuje psa, alebo nie..